Windows 8.1 Enterprise: Opplevelser som folk liker. Løsninger for bedrifter.

Windows 8.1 Enterprise er klar for din bedrift

Med Windows 8.1 Enterprise kan du få tilgang på alt du har behov for - nye apper tilpasset bedriften din, hele Office-pakken, samt surfing på nett. I tillegg har du tilgang til alle dataene dine, uansett hvor du befinner deg. Systemet fungerer på både nettbrett og mini-Pcer samt stasjonære PCer, - uansett om du er på jobb, hjemme eller på reise. Windows tar seg av det grunnleggende – IT kan nå administrere medarbeideres egne telefoner, PCer og nettbrett, utnytte investeringene i organisasjonens infrastruktur og forbedre sikkerheten i miljøet.

Dersom du for tiden bruker Windows 8 Enterprise og ønsker å gå over til Windows 8.1 Enterprise: Last ned media fra Volume Licensing Service Center (VLSC) og foreta en direkte oppgradering. Det er kun dataene på enheten som vil oppdateres på denne måten, alle apper og andre programmer fra f.eks Windows Store må installeres på nytt som en del av denne prosessen. Lær mer om den generelle tilgjengeligheten til Windows 8.1.

Dersom du for tiden bruker Windows 8.1 Enterprise Preview og ønsker å gå over til Windows 8.1 Enterprise: Last ned mediene fra Volume Licensing Service Center (VLSC) og foreta en direkte oppgradering. Merk deg at dataene på enheten blir overført som følge av denne oppdateringsprosessen. Alle programmer (fra Windows Store eller skrivebordsprogrammer) må installeres på nytt som en del av denne prosessen. Lær mer om den generelle tilgjengeligheten til Windows 8.1.

Beste forretningsnettbrett og –PCer
Beste forretningsnettbrett og –PCer

Windows 8.1 Enterprise gir deg de beste forretningsnettbrettene med forbedret brukeropplevelse, et stort utvalg av apper, samt mye mer. Denne oppdateringen omfatter også funksjoner som oppstart fra desktop og forbedret mus- og tastaturnavigering, noe som gjør den til et glimrende valg også for dine eksisterende bærbare og stasjonære enheter.

Les mer
Windows-apper for bedriften
Windows-apper for bedriften

Utnytt de nye mobilappene for bedriften som du nå kan utvikle, distribuere og administrere både enklere og raskere.

Les mer
Mobilitet: Produktiv og tilkoblet

     Mobilitet: Produktiv og tilkoblet

Forbedret funksjonalitet for mobilt bredbånd, NFC-basert "trykk for å spare" med bedriftsskrivere, integrert funksjonalitet for Miracast trådløs skjerm og andre nye funksjoner du kan bruke med Windows-enheter overalt, og alltid være tilkoblet og produktiv.

Les mer
Gi fullmakt til BYOD (Bring your own device)

     Gi fullmakt til BYOD (Bring your own device)

Aktiver og gi støtte for BYOD-scenarioer for dine mobile brukere, og optimaliser administrasjonsinvesteringene og -infrastrukturen.

Les mer
Sikkerhet på bedriftsnivå

     Sikkerhet på bedriftsnivå

Windows 8.1 Enterprise er tilpasset dagens sikkerhetsutfordringer og omfatter en rekke sikkerhetsegenskaper, blant annet forbedret biometristøtte for brukergodkjenning og fjerning av eksterne forretningsdata, som sikrer at bedriftsdata er kryptert og kan tømmes eksternt. Dette gir deg bedre kontroll over bedriftsdata på ansattes personlige enheter.

Lær mer

Flere ressurser

Produkter

Kundehistorier

Tube Lines
6.27.2013

Tube Lines

Transportselskap utruster mannskapet med mobil databehandling og forbedrer tjenestene sine.Les merSe Video
Toyota Racing Development
2.23.2013

Toyota Racing Development

Bilprodusent utvikler vellykket billøpsstrategi med mobilprogram for bruk på sidelinjen.Les merSe Video
Emirates
11.19.2012

Emirates

Flyselskap bruker mobilprogram for flygninger for å forbedre kundeservice og administrasjon av mannskap.Les merSe Video
More