Yammer er et privat sosialt nettverk der de ansatte kan komme i kontakt med de rette personene, dele informasjon og administrere prosjekter, slik at du oppnår mer – raskere.
Med Yammer kan du komme i kontakt med kolleger, få informasjon og delta i samtaler. Utnytt nettverket ditt for å ta raske avgjørelser og få arbeidet unna.
Uavhengig av organisasjonskartet samles mennesker som jobber mot de samme målene, via Yammer, slik at samarbeidet går av seg selv – selv på farten.
Med Yammer får alle en stemme, noe som gjør at du kan utnytte muligheter til å gjøre mer enn det som vanligvis inngår i arbeidsbeskrivelsen, og dele idéer, slik at du og bedriften kan gå fremover.

Endre bedriften din fullstendig med Yammer

Verden er stadig i endring – og bedrifter oppdager at de må finne en ny måte å samarbeide på for å lykkes. I Yammer har vi hjulpet flere enn 200 000 ledende selskaper – inkludert 85 % av selskapene på Fortune 500-listen – med å finne en sosial måte å jobbe på. Med Yammer får du samarbeid, engasjement og nyskapning over hele linjen.

Oppnå bedre produktivitet gjennom samarbeid
Oppnå bedre produktivitet gjennom samarbeid

Økt salg. Bedre kundeservice. Mer effektive prosesser. Når teamet ditt samarbeider, kan dere oppnå det utrolige. Med Yammer kan teamet ditt samarbeide bedre og dele idéer, oppmuntre til kreativitet og ta raskere avgjørelser. Samle teamet ditt, løs opp siloer og hold kontakten på en hvilken som helst enhet med Yammer.

Finn ut mer
Engasjer hver eneste ansatt
Engasjer hver eneste ansatt

Engasjerte ansatte lover godt for bedriften: høyere produktivitet og lønnsomhet og mindre gjennomtrekk. Yammer bidrar til å engasjere de ansatte, slik at alle har en stemme – samt verktøyene og informasjonen de trenger for å oppnå mer. Forbedre bedriftskommunikasjonen, gjør opplæring og innføring sosialt og oppdag de største talentene med Yammer.

Finn ut mer
Oppnå smidigere forretningsdrift
Oppnå smidigere forretningsdrift

Utvikle nyskapende produkter, og tilpass deg raskt etter endringer i markedet. Yammer bidrar til smidigere forretningsdrift gjennom åpen kommunikasjon for å hjelpe bedriften din med å holde seg ett skritt foran. Oppnå raskere nyskapning, tilpass deg etter endringer og utvikle en fellesskapskultur med Yammer.

Finn ut mer

Flere ressurser

Løsninger

Kundehistorier

Westfield
8.15.2013

Westfield

Shopping management company Westfield fosters collaboration and knowledge sharing with Yammer.Les mer
Red Robin
8.15.2013

Red Robin

National eatery Red Robin uses Yammer to make their employees feel more connected and engaged.Les mer
Nationwide
8.15.2013

Nationwide

Leading insurance and financial services company Nationwide fulfills its commitment to customer satisfaction with Yammer.Les mer
More