Wat wij in de cloud zien

Onze visie op de kracht van het cloudplatform.

In gesprekken over technologie komt tegenwoordig steevast het cloudplatform aan bod. De cloud is een belangrijke stap in de ontwikkeling van technologie. Onze klanten benutten de cloud om hun bedrijf drastisch te veranderen. Dankzij de cloud zijn ze in staat sneller te innoveren, nieuwe bedrijfsscenario´s te implementeren, de time-to-market te beperken of kosten te besparen.

Wij denken dat het niet langer de vraag is of, maar wanneer bedrijven cloudtechnologie gaan toepassen. Nu iedereen mobiel werkt, sociale netwerken steeds populairder worden en er steeds meer data beschikbaar zijn die nieuwe inzichten mogelijk maken, is het cloudplatform niet meer weg te denken. Onze klanten gebruiken de cloud om met sociale functies de samenwerking te verbeteren en sneller te innoveren. Ze benutten de cloud om apps te ontwikkelen en verspreiden, en zo op nieuwe manieren nieuwe klanten te bereiken. En ze vertrouwen op de cloud voor het opslaan, beheren en analyseren van grote hoeveelheden data om klanten gerichter te kunnen benaderen of hun bedrijfsvoering te optimaliseren. De cloud maakt drastische veranderingen mogelijk in bedrijven.

Met Microsoft-cloudoplossingen geeft u uw medewerkers de tools en data in handen die ze nodig hebben om de concurrentie een stapje voor te blijven. Medewerkers kunnen altijd en overal samenwerken en ideeën kunnen altijd direct worden gedeeld. Sociale functionaliteit kan een integraal onderdeel worden van uw bedrijfsvoering. Binnen het bedrijf zijn medewerkers onderling beter verbonden en betrokken. Buiten het bedrijf kunnen klanten op nieuwe manieren worden benaderd. En met ons hybride cloudplatform (openbaar en privé) kunt u de efficiëntie van uw IT-inspanningen verbeteren en flexibele, afgestemde services bieden aan de gebruikers in het bedrijf. We leveren uitgebreide, mensgerichte cloudservices van topklasse.

Mensgericht en vertrouwd
Mensen willen altijd en overal kunnen werken, met gebruiksvriendelijke technologie. Microsoft helpt mensen al jaren zo productief mogelijk te zijn, ongeacht de locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Dit verandert niet met de opkomst van de cloud. Onze cloudtools zijn consistent, vertrouwd en intuïtief. Implementaties verlopen sneller en kosten minder, en gebruikers zijn snel vertrouwd met onze tools. Dit vertaalt zich in een hogere productiviteit en een beter bedrijfsresultaat. Gebruikers kunnen zich bijvoorbeeld met hun Microsoft-account aanmelden op elke pc met Windows 8. Ze zien dan direct hun eigen achtergrond, weergavevoorkeuren en instellingen. Met Office 365 krijgen ze overal toegang tot de Office-toepassingen. Bovendien beschikken ze over een professionele voorziening voor e-mailen, vergaderen en samenwerken en sociale functionaliteit.

Uitgebreid, verbonden en flexibel
Software maakt altijd deel uit van een groter geheel en moet daar ook gemakkelijk in te integreren zijn. Een mobiele app kan bijvoorbeeld zijn gekoppeld aan uw oplossingen voor financiële administratie en samenwerking. Gebruikers kunnen direct vanuit de app actie ondernemen door middel van e-mail of een chatbericht. In een robuust cloudplatform kunt u bedrijfsservices en gebruikerservaringen aan elkaar koppelen zoals u dat wilt. Microsoft biedt het meest uitgebreide pakket onderling verbonden cloudoplossingen. De breedte en diepte van de geboden functionaliteit is ongeëvenaard, van platform tot productiveitsapps en bedrijfstoepassingen. Ons geïntegreerde pakket cloudservices werkt op uiteenlopende apparaten en wordt ondersteund door een van ´s werelds grootste ecosystemen van ontwikkelaars en partners. Ons platform is een werkelijk hybride cloudoplossing. Dit betekent dat u het gebruik van de cloud perfect kunt afstemmen op de behoeften en de koers van uw bedrijf. En voor zowel zakelijke als IT-gebruikers betekent onze complete cloud één uniforme ervaring met eenmalige aanmelding en één geïntegreerde beheerweergave.

Topklasse
Vertrouwen is heel belangrijk voor bedrijven die cloudservices gebruiken. Zijn uw data en services wel beschikbaar als u ze nodig hebt? Blijft uw vertrouwelijke informatie wel geheim? Microsoft heeft de expertise, wereldwijde dekking, beveiligingsvoorzieningen en betrouwbaarheid die elke onderneming zich zou moeten wensen voor cloudoplossingen. Toonaangevende overheidsinstanties, financiële instellingen en andere organisaties die met vertrouwelijke informatie werken of belangrijke services leveren, vertrouwen op de cloudservices van Microsoft. Geen enkele andere cloudleverancier heeft vergelijkbare ervaring met het ontwikkelen en leveren van services. Microsoft staat garant voor superieure beveiliging, privacy en betrouwbaarheid. We werken volgens de strengste normen voor wereldwijde en regionale beveiliging, databeveiliging, toegankelijkheid en milieu. En onze cloudinfrastructuur en hypermoderne datacenters vormen wereldwijd een van de grootste netwerken met geografisch gerepliceerde klantdata.

Mensgericht
Bied een vrije apparaatkeuze en overal toegang.
Uitgebreid
Blijf ook onderweg productief met vertrouwde, verbonden tools.
Topklasse
Vergroot de zakelijke flexibiliteit met mobiele LOB-apps.

Als u nagaat welke veranderingen in uw bedrijf nodig zijn om optimaal te profiteren van mobiele functionaliteit, sociale toepassingen en big data, komt u vanzelf uit bij de cloud. De cloud kan gerust de verbindende factor worden genoemd voor deze belangrijke trends. Een overstap naar de cloud betekent niet dat u compromissen moet sluiten. U hoeft geen genoegen te nemen met oplossingen die zich niet laten integreren. En u moet van uw bestaande investeringen kunnen profteren. Dé cloud bestaat eigenlijk niet: de cloud kan openbaar, privé of hybride zijn. Kies voor een flexibel cloudplatform dat al deze opties biedt en u in uw eigen tempo van de cloud laat profiteren. Dat scheelt een hoop kopzorgen.

Probeer de cloudoplossingen van Microsoft:

Meer over