Nieuwe kijk op uw bedrijf met mobiliteit en 'Bring Your Own Device (BYOD)'.

De volgende stap op het gebied van bedrijfsmobiliteit gaat over het mogelijk maken van een vloeiende, naadloze mobiele ervaring voor gebruikers. Mobiel zijn draait niet meer om het op zak hebben van een enkel mobiel apparaat. Mobiel zijn betekent nu dat gebruikers elk apparaat kunnen pakken binnen de context van wat ze aan het doen zijn en onmiddellijk toegang hebben tot alle instellingen, gegevens en toepassingen die de gebruiker volgen en naadloos van het ene naar het andere apparaat streamen.

Lees meer

Apparaatkeuze en toegang ongeacht locatie benutten zonder de veiligheid in gevaar te brengen

U kunt de gebruikers binnen uw organisatie vanaf vrijwel elke locatie, op elk tijdstip toegang tot hun informatie geven, terwijl u uw bedrijfsinformatie toch blijft beschermen. U kunt zelfs compatibele apparaten ondersteunen die persoonlijk eigendom zijn en niet door het bedrijf worden verstrekt om de flexibiliteit van gebruikers te maximaliseren.

Lees meer

Onderweg productief blijven met bekende, verbonden ervaringen

Het minimaliseren van de leercurve is van essentieel belang om uw personeel te helpen om mobieler te worden. Wij zetten ons in voor het leveren van de beste productiviteitservaringen via bedrijfsapps en sociale apps die werken op de apparaten die mensen willen gebruiken om hun werk uit te voeren.

Lees meer

Gespecialiseerde werkstromen en werkstromen in het veld mogelijk maken met mobiele, bedrijfstakgerichte apps.

Door gebruik te maken van bedrijfstakgerichte oplossingen die al mobiele ervaringen (zoals Microsoft Dynamics CRM) ondersteunen. Naast het benutten van een infrastructuur voor mobiliteit, kunnen uw ontwikkelaars één oplossing schrijven die de beste ervaring voor pc, tablet en smartphone levert. Dit wordt nog eenvoudiger wanneer u de bekende hulpprogramma's, talen en back-endinfrastructuur kunt gebruiken waarover u al beschikt.

Lees meer

Gebruikers enthousiasmeren en bij het bedrijf betrekken met een overweldigende en verbonden mobiele ervaring.

Door gebruik te maken van contextinformatie over gebruikers (zoals hun locatie) en hun andere apps en gegevens te integreren (zoals hun contactpersonen en lidmaatschappen van sociale netwerken) kunt u uw klanten blij maken met rijke mobiele gebruikerservaringen.

Lees meer

Een groeiende, mondiale community die altijd verbinding heeft stimuleren

De cloud kan u helpen bij de uitdaging om inhoud aan gebruikers overal ter wereld en op verschillende apparaten te leveren. De cloud kan worden opgeschaald om aan de vraag te voldoen, rijke media-inhoud te beheren en te distribueren, ontwikkelingen te stroomlijnen en u in staat te stellen om u te concentreren op het leveren van de optimale gebruikerservaring.

Lees meer
NEXT:
Toon meer

Een nieuwe kijk op de onderneming

Doordat de connectiviteitstechnologie vandaag de dag zo nadrukkelijk aanwezig is, zijn de verwachtingen die klanten hebben, ingrijpend veranderd. Dit biedt nieuwe concurrentiemogelijkheden voor bedrijven. Vrijwel elke onderneming verandert tegenwoordig in een digitaal bedrijf. Microsoft kan u helpen een alerte, extreem klantgerichte onderneming te worden.