Customer Immersion Experience – aanmeldformulier

CIE
Inzicht in de invulling van uw behoeften en uitdagingen
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen. Het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.
Wat u kunt verwachten van een CIE
De CIE is een praktijkgerichte workshop om dagelijkse werkzaamheden op het gebied van productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Zo krijgt u inzicht in hoe uzelf, uw team én de organisatie slimmer en efficiënter kunt laten samenwerken. Dit doen we aan de hand van relevante praktijkscenario’s die we gezamenlijk op uw organisatie afstemmen.
Bied uw collega’s een podium
De CIE is geen demo van Office 365 productfeatures, maar een sessie waarin u diverse stakeholders bij elkaar kunt brengen om elkaar inzicht te geven in uitdagingen en behoeftes. U biedt uw collega’s zodoende een podium om meer te leren over welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Zo weet u na deze inspirerende workshop precies hoe u uw behoefte zou kunnen invullen.
Ervaar de voordelen van CIE bij het verhelderen van uw behoefte
  • De sessie is specifiek voor 4 tot 12 personen van uitsluitend úw organisatie (meer dan 250 werkplekken). Maximaal de helft van uw groep bestaat uit IT-medewerkers. De overige groepsleden komen uit directie, management of hebben op een andere manier invloed op het beslissingsproces
  • Afhankelijk van relevantie worden nieuwe technologieën zoals Enterprise Social, Bigdata & BI, Mobiliteit, Office 365 en CRM op uw organisatie afgestemd
  • Slimmer communiceren en effectief vergaderen worden uitgelicht door middel van fictieve data (o.a. SharePoint-sites, emailbestanden en databases met contactgegevens)
  • U krijgt direct inzicht in de werking van de nieuwste mogelijkheden op tablets, PC’s en smartphones
  • Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend
Vult u onderstaand formulier in voor het aanmelden voor een Customer Immersion Experience. Na het invullen van het formulier nemen wij spoedig contact met u op. Ook kunt u contact opnemen met uw Microsoft Accountmanager.