Nieuwe kijk op uw bedrijf met sociale netwerken

Er ontstaan een nieuwe cultuur en nieuwe sociale mogelijkheden wat zowel consumenten als bedrijven betreft. Klanten werken met elkaar samen, delen informatie en beïnvloeden de besluitvorming. En werknemers willen elkaar kunnen vinden en met elkaar kunnen praten, en willen samen nieuwe waardevolle activiteiten ontplooien in traditionele hiërarchieën en silo's. Wanneer sociale informatie deel gaat uitmaken van uw hulpprogramma's en processen, wordt u een volledig verbonden en geëngageerd bedrijf.

Lees meer

Een diepere betrokkenheid aan de buitenkant stimuleren

Breng sociale functionaliteit samen in netwerken, samenwerking, e-mail, unified communications en zakelijke toepassingen voor het creëren van nieuwe manieren om de betrokkenheid van klanten te vergroten.

Lees meer

Een uitgebreid, geïntegreerd pakket sociale hulpprogramma's aan de binnenkant verzorgen

Benader klanten en partners binnen sociale netwerken voor consumenten en bedrijven en help mensen bij het slaan van een brug tussen hun zakelijke en persoonlijke levens en bij het creëren van nieuwe manieren om te werken en samen te werken.

Lees meer

Sociale netwerken beveiligen en beheren binnen één verbonden platform

Sociale netwerken moeten deel uitmaken van een verbonden platform waarop de IT voor het beheer en de beveiliging kan vertrouwen. Zakelijke leidinggevenden halen ook meerwaarde uit een verbonden platform, omdat dit inhoudt dat gebruikers één identiteit en aanwezigheid hebben in afzonderlijke hulpprogramma's. En leidinggevenden kunnen sociale analysegegevens koppelen aan andere bedrijfsgegevens om belangrijke inzichten te verwerven.

Lees meer
NEXT:

Een nieuwe kijk op de onderneming

Doordat de connectiviteitstechnologie vandaag de dag zo nadrukkelijk aanwezig is, zijn de verwachtingen die klanten hebben, ingrijpend veranderd. Dit biedt nieuwe concurrentiemogelijkheden voor bedrijven. Vrijwel elke onderneming verandert tegenwoordig in een digitaal bedrijf. Microsoft kan u helpen een alerte, extreem klantgerichte onderneming te worden.