Implementeren: Consulting Services

Hoe sneller en effectiever uw Microsoft-technologieën worden geïmplementeerd, hoe eerder uw investeringen renderen. En hoe beter technologieën worden benut, hoe meer uw medewerkers hun eigen vaardigheden kunnen uitbreiden en hoe gunstiger het is voor uw bedrijf. De consultants van Microsoft Services werken samen met uw organisatie om Microsoft-technologieën zo efficiënt en rendabel mogelijk in te zetten. We helpen u ook de risico's van complexere initiatieven zoveel mogelijk te beperken. Dankzij onze uitgebreide kennis van het Microsoft-platform en de samenwerking met ons wereldwijde netwerk van partners en technische community's kunnen we heel duidelijk aangeven wat er nog meer mogelijk is als u innoveert en Microsoft-technologieën en -oplossingen toepast.

Wat u krijgt

Met Microsoft Services profiteert u van:

  • Sneller rendement
  • Minder risico en meer flexibiliteit tijdens implementatie
  • Betere acceptatie door gebruikers: intensiever gebruik van uw technologie
  • Meer zakelijk resultaat uit uw investeringen in Microsoft-technologieën
  • Toegang tot bronnen zoals de vakexperts van Microsoft, de Microsoft Centers of Excellence en ons wereldwijde partnernetwerk

Onze aanpak

U profiteert van de expertise die we hebben opgedaan bij duizenden implementaties in vrijwel elke branche waar ook ter wereld. Dankzij onze ervaringen uiteenlopend van early-adopterklanten tot oplossingsspecialisten in onze Centers of Excellence overal ter wereld kunnen we putten uit een breed scala beproefde werkmethoden. We hebben bovendien nauw contact met Microsoft-productgroepen, wat enerzijds betekent dat we als spreekbuis voor uw IT-mensen kunnen fungeren en anderzijds altijd het fijne weten van de nieuwste Microsoft-technologie. We werken samen met een uitgebreid netwerk van wereldwijde partners en hebben een eigen internationaal leveringsnetwerk. U kunt dus wanneer nodig een beroep doen op onze specialistische kennis en zaken met een gerust hart uitbesteden.

Informatie

  • Microsoft Consulting Services wereldwijd

    Lees meer