De missie van Microsoft Services

Onze klanten en partners helpen hun volledige potentieel te realiseren met Microsoft-apparaten en -services.

Over Microsoft Services

Microsoft Services is een divers samengesteld team van architecten, technici, consultants en ondersteuningsmedewerkers. Hun streven: de manier van leven en werken van onze klanten drastisch veranderen met behulp van technologie, hoe ver deze klanten ook zijn in hun technologische ontwikkeling. Onze meer dan 20.000 medewerkers wonen en werken overal ter wereld, en bedienen klanten in 191 landen, in 46 verschillende talen.

Microsoft levert een zeer breed en diep assortiment aan producten, services en apparaten. En Microsoft Services brengt dit alles bij elkaar. We helpen klanten met services voor planning, implementatie en ondersteuning. Zo stellen we klanten in staat hun technologie-investeringen tot het uiterste te benutten.

Miljoenen klanten overal ter wereld maken gebruik van onze expertise die het complete Microsoft-assortiment beslaat. Ze weten ons te bereiken via ons uitgebreide partnernetwerk, onze technische community's, tools, diagnosehulpmiddelen en uiteenlopende andere communicatiekanalen. Met onze schat aan ervaring, kennis en expertise stellen we onze klanten in staat geweldige prestaties te boeken met gebruik van onze technologie.

Klanttevredenheid met stip bovenaan

Microsoft vindt tevreden klanten en partners enorm belangrijk. We proberen inzicht te krijgen in uw behoeften en gebruiken uw feedback als basis voor innovatie en het optimaliseren van de klantervaring.

Informatie