Het vertrouwde Office, met nóg meer krachtige voorzieningen

Uw complete Office in de cloud

Met Office 365 kunnen uw medewerkers waar en wanneer ze maar willen productief zijn en efficiënt (samen)werken. Ze beschikken over vertrouwde, gebruiksvriendelijke programma's op hun pc, Mac of het mobiel apparaat van hun voorkeur. En dankzij de cloudservices van Office 365 bent u minder tijd kwijt aan IT-beheer terwijl uw medewerkers snel de gewenste resultaten boeken.

Mobiel is de nieuwe norm
Mobiel is de nieuwe norm

Door mobiele toepassingen veranderen de traditionele grenzen tussen werk en privé. Overal kan worden gewerkt. De behoefte aan een flexibele gebruiksomgeving wordt steeds groter, wat ook blijkt uit de snelle opkomst van BYOD-programma's (Bring Your Own Device). Werknemers willen overal over hun gegevens kunnen beschikken, op al hun apparaten, waar ze zich ook bevinden.

Microsoft Office 365 biedt baanbrekende zakelijke mobiele toepassingen: een naadloze werkomgeving voor werknemers, met overal toegang tot toepassingen, instellingen en gegevens, die van apparaat naar apparaat kunnen worden gesynchroniseerd. Met Office 365 kunnen uw medewerkers vanaf elke gewenste locatie communiceren en samenwerken. Dit is gunstig voor de productontwikkeling en de kwaliteit van de dienstverlening, en daarmee ook voor uw concurrentiepositie en bedrijfsresultaten.

Lees meer
Het sociale werken

     Het sociale werken

Dankzij nieuwe technologie worden ideeën sneller dan ooit tevoren ontwikkeld en in de praktijk gebracht. Innovatieve ideeën vinden hun weg naar de markt in de vorm van nieuwe producten en diensten, en worden in hoog tempo door consumenten omarmd. Men noemt dit in zakelijke kringen ook wel de consumerization of IT. Mensen zijn eraan gewend vrijwel doorlopend over informatie te beschikken via internet en mobiele apparatuur. Nieuwe ideeën komen snel aan de oppervlakte en worden met veel enthousiasme verwelkomd. Office 365 biedt een uitgebreid pakket sociale functies om de samenwerking binnen uw bedrijf drastisch te verbeteren.

Bekijk de video
Explosieve groei van gegevens

     Explosieve groei van gegevens

Volgens schattingen van analisten neemt de totale hoeveelheid digitale informatie in de wereld elke vijf jaar met een factor tien toe. Bedrijven willen vaak maar al te graag gebruikmaken van deze grote hoeveelheid gegevens, maar zijn tegelijkertijd huiverig om erdoor te worden overspoeld. Met de voorzieningen van Office 365 kunt u grote hoeveelheden al dan niet gestructureerde gegevens op efficiënte wijze vastleggen, integreren en presenteren. Dit kunnen gegevens zijn uit zowel interne als externe bronnen en services, waaronder bijvoorbeeld ook sociale media. Met Office 365 kunnen uw medewerkers alle mogelijke informatie doornemen, visualiseren en delen. Zo waarborgt u uiteindelijk een betere besluitvorming.

Lees meer
Naleving van wet- en regelgeving
"Bedrijven die niet tijdig de door overheden gevraagde informatie kunnen leveren, riskeren hoge boetes."

Bron: "E-discovery is becoming much more important",

Network World,

Michael Osterman

Dagelijks worden wereldwijd maar liefst meer dan 60 miljard e-mailberichten verstuurd. IDC voorspelt dat het totale gegevensvolume over tien jaar vijftig keer zo groot zal zijn als nu. Tegelijkertijd staan organisaties steeds meer onder druk om aan externe en interne voorschriften te voldoen. Microsoft Office 365 voorziet hierin met diverse robuuste workflow- en zichtbaarheidsfuncties voor het vastleggen van informatie. Bovendien profiteert u van een zeer veilige, betrouwbare infrastructuur.

Lees meer
Compromisloze beveiliging

     Compromisloze beveiliging

Stop met het investeren van tijd en geld in het beheren van services. Zorg dat uw medewerkers tijd overhouden om strategisch te denken. Office 365 zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn en dat uw bedrijf de regels naleeft met professionele programma's ter voorkoming van gegevensverlies, ingebouwde bescherming tegen malware en geïntegreerde nalevingsfunctionaliteit.

“De robuuste beveiliging en betrouwbaarheid van Office 365 waren voor ons doorslaggevend. Een gehoste oplossing was voor ons alleen aanvaardbaar als de veiligheid van onze gegevens volledig kon worden gewaarborgd. De beveiliging vormt bij Microsoft van het begin af aan een integraal onderdeel van de service. Ons IT-personeel kan zich hierdoor bezighouden met andere belangrijke beveiligingskwesties.” - Tarek Tomes, Assistant Commissioner (OET), staat Minnesota

Lees meer

Aanvullende bronnen

 • Meer over Office 365 voor bedrijven

  Learn More
 • Selecteer een Office 365-abonnement voor bedrijven

  Explore Products
 • Bekijk een livedemo

  Watch Demo
 • Zorg voor een volledige bedrijfsoplossing met Office 365 Enterprise E4

  Try Now
 • Laat uw bedrijf groeien met Office 365 Enterprise E1

  Try Now
 • Direct uw Office met Office 365 ProPlus

  Buy Now
 • Klantverhalen over Office 365

  Learn More

Producten

Klantverhalen

Tube Lines
6.27.2013

Tube Lines

Transportation Company empowers staff with mobile computing, improves overall service.Lees meerWatch Video
Toyota Racing Development
2.23.2013

Toyota Racing Development

Auto Company develops winning race strategies with trackside mobile application.Lees meerWatch Video
Emirates
11.19.2012

Emirates

Airline Uses In-Flight Mobile Application to Enhance Customer Service, Crew ManagementLees meerWatch Video