Marketingul modern

Explozia datelor face posibilă astăziobținerea de noi perspective în afaceri, iar accesul permanent la informații contribuie la creșterea productivității în companii. Abordarea bazată pe dispozitive și servicii asociate ajută la oferirea unor servicii mai bune clienților pe toate canalele.

Aflaţi mai multe

Diferențiați-vă brandul oferind experiențe unice utilizatorilor

Adoptaţi tehnologia mobilă şi instrumentele de socializare pentru a construi o imagine consistentă a produselor, serviciilor și mărcii dumneavoastră.

Aflaţi mai multe

Faceți publicitate atractivă și mobilizatoare pentru publicul țintă

Creaţi experienţe atrăgătoare, captivante, care să poată fi împărtăşite: exploraţi opţiuni inovatoare care să maximizeze mesajul dvs.

Aflaţi mai multe

Utilizaţi mediile sociale pentru a crește implicarea și loialitatea clienților

Conţinut captivant, conexiune rapidă: creșteți implicarea clienților și susțineți o cultură a comunicării cu ajutorul instrumentelor familiare de socializare.

Aflaţi mai multe

Management de marketing integrat

Obţineţi eficienţă prin marketing targetat, bazat pe obiective clare, integrat pe toate canalele, pentru a obține rezultate mai bune și rentabilitatea investițiilor.

Aflaţi mai multe

Aflaţi cu ajutorul datelor cum evoluează preferințele clienților dumneavoastră

Aflaţi, vizualizaţi şi analizaţi datele rapid, împărtăşindu-vă ideile cu colegii, fără niciun efort.

Aflaţi mai multe
NEXT:
Afişaţi mai mult

Regândirea mediului enterprise

Utilizarea pe scară largă a tehnologiilor conectate din ziua de astăzi a schimbat dramatic așteptările clienților, oferind o oportunitate pentru companii de a concura în moduri noi. Practic, fiecare firmă se transformă acum într-o afacere digitală. Microsoft vă poate ajuta să deveniți o companie mai dinamică și mai axată pe client.