Regândiți analiza datelor de afaceri cu ajutorul tehnologiilor Big Data și al statisticilor.

Orice tip de date, mari sau mici, daca sunt identificate și exploatate corespunzător, au potențialul să accelereze avantajul competitiv al unei companii. Printre strategiile firmei se numără și strategia generală de gestionare a informaţiilor şi statisticilor care include și o abordare abilă a datelor de dimensiuni mari (Big Data).

Aflaţi mai multe

Sporiţi „inteligenţa” firmei dvs.

Obțineți informații noi și utile prin intermediul dispozitivelor şi senzorilor cu acces la internet care vor revoluționa în același timp activitatea de afaceri şi vor oferi experienţe excepţionale clienților.

Aflaţi mai multe

Obțineți analize utile în timp real din datele aflate la îndemâna dvs.

Utilizaţi datele pentru a obține avantaje competitive: obțineți statistici interesante și vizualizări dinamice ale datelor. Adaptați-le oricăror nevoi.

Aflaţi mai multe

Luați cele mai bune decizii de afaceri în baza datelor disponibile.

Construiți o cultură organizațională bazată pe date, analize și statistici. Faceți din Big Data parte componentă din strategia companiei dvs.

Aflaţi mai multe
NEXT:
Afişaţi mai mult

Regândirea mediului enterprise

Utilizarea pe scară largă a tehnologiilor conectate din ziua de astăzi a schimbat dramatic așteptările clienților, oferind o oportunitate pentru companii de a concura în moduri noi. Practic, fiecare firmă se transformă acum într-o afacere digitală. Microsoft vă poate ajuta să deveniți o companie mai dinamică și mai axată pe client.