Regândiţi-vă strategiile incluzând mobilitatea şi utilizarea dispozitivelor proprii

Noul val din domeniul mobilităţii la nivel enterprise va fi reprezentat de furnizarea unei experienţe flexibile şi fluide pentru utilizatori. A fi mobil nu mai înseamnă să ai un singur dispozitiv mobil. A fi mobil înseamnă că oricine are posibilitatea să utilizeze orice dispozitiv în contextul acţiunii sale curente şi are acces instantaneu la toate elementele: setări, date şi aplicaţii care să îl urmeze pe utilizator şi să „curgă” fără discontinuităţi dintr-un dispozitiv în altul.

Aflaţi mai multe

Daţi posibilitatea alegerii dispozitivelor şi accesului din orice locaţie fără a compromite securitatea.

Le puteţi oferi utilizatorilor de tip business acces la informaţiile necesare de aproape oriunde, oricând, susţinând totodată protejarea informaţiilor de business. Puteţi chiar să încurajaţi utilizarea dispozitivelor personale compatibile în locul celor oferite de corporaţie, spre a oferi utilizatorilor o flexibilitate maximă.

Aflaţi mai multe

Rămâneţi productiv şi când sunteţi mobil, bucurându-vă de o experienţă familiară, conectată.

Reducerea la minimum a curbei de învăţare este esenţială pentru a ajuta oamenii să îşi sporească mobilitatea. Ne-am angajat să furnizăm cele mai bune experienţe în sfera productivităţii prin aplicaţii de business şi de socializare care funcţionează pe dispozitivele pe care oamenii doresc să le utilizeze în vederea realizării sarcinilor.

Aflaţi mai multe

Adoptaţi procese de muncă specializate, din orice locaţie, cu aplicaţii de business (LOB) mobile.

Utilizând soluţii LOB care sunt deja compatibile cu experienţa mobilă (precum Microsoft Dynamics CRM). De asemenea, profitând de infrastructura concepută pentru mobilitate, dezvoltatorii pot crea o soluţie care să ofere experienţe optime pe PC, tabletă şi smartphone. Acest lucru este mai simplu dacă puteţi utiliza instrumente, limbaje şi infrastructuri back-end familiare, deja existente.

Aflaţi mai multe

Atrageţi şi implicaţi utilizatorii cu ajutorul unei experienţe captivante, conectate şi mobile.

Analizând informaţiile contextuale despre utilizatori (precum locaţia) şi integrând celelalte aplicaţii şi date ale acestora (precum contactele şi reţelele de socializare din care fac parte), puteţi să vă delectaţi clienţii cu experienţe mobile bogate, captivante.

Aflaţi mai multe

Alăturaţi-vă unei comunităţi mobile în plină dezvoltare, globală, conectată permanent.

Cloudul vă poate ajuta să vă ridicaţi la înălţimea provocării de a oferi conţinut utilizatorilor din întreaga lume prin intermediul unei diversităţi de dispozitive, adaptând dimensiunile pentru a satisface cererea, gestionând şi distribuind conţinut multimedia bogat, creând o dezvoltare mai flexibilă, având, totodată, posibilitatea de a vă concentra pe furnizarea unei experienţe optime pentru utilizatori.

Aflaţi mai multe
NEXT:
Afişaţi mai mult