Adoptați un stil de lucru mobil de pe orice dispozitiv

Utilizatorii de astăzi sunt în căutarea unei experiențe de lucru mobile, definită prin mobilitatea serviciilor și flexibilitatea accesării acestora. A fi mobil nu mai înseamnă să ai un singur dispozitiv mobil. A fi mobil înseamnă să poți să îți desfășori activitatea și să ai acess la informațiile de interes, setări și aplicații de pe orice dispozitiv.

Aflaţi mai multe

Dați angajaților posibilitatea să își aleagă dispozitivul de lucru.

Le puteţi oferi utilizatorilor de business acces la informaţiile necesare de aproape oriunde, oricând, în condiții de securitate deplină. Puteţi chiar să încurajaţi utilizarea dispozitivelor personale compatibile în locul celor oferite de companie, pentru o flexibilitate maximă.

Aflaţi mai multe

Rămâneţi productiv şi când sunteţi mobil, beneficiind de o experienţă familiară, ușoară, conectată.

La Microsoft ne-am angajat să furnizăm cele mai bune experienţe în sfera productivităţii prin aplicaţii de business şi de socializare care funcţionează pe dispozitivele pe care oamenii le îndrăgesc cel mai mult.

Aflaţi mai multe

Adoptaţi procese de muncă specializate, din orice locaţie, cu aplicaţii de business (LOB) mobile.

Utilizând soluţii LOB care sunt deja compatibile cu experienţa mobilă (precum Microsoft Dynamics CRM). De asemenea, profitând de infrastructura concepută pentru mobilitate, dezvoltatorii pot crea o soluţie care să ofere experienţe optime pe PC, tabletă şi smartphone. Acest lucru este mai simplu dacă puteţi utiliza instrumente, limbaje şi infrastructuri back-end familiare, deja existente.

Aflaţi mai multe

Oferiți clienților dumneavoastră experiențe captivante, conectate și mobile.

Analizând informaţiile contextuale despre utilizatori (precum locaţia) şi integrând celelalte aplicaţii şi date ale acestora (precum contactele şi reţelele de socializare din care fac parte), puteţi să vă delectaţi clienţii cu experienţe mobile bogate, captivante.

Aflaţi mai multe

Alăturaţi-vă unei comunităţi mobile în plină dezvoltare, globală, conectată permanent.

Cloudul vă ajută să oferiți utilizatorilor din întreaga lume conținut multimedia bogat și să îl faceți accesibil de pe o multitudine de dispozitive, sub forma unei experiențe complete și atractive.

Aflaţi mai multe
NEXT:
Afişaţi mai mult

Regândirea mediului enterprise

Utilizarea pe scară largă a tehnologiilor conectate din ziua de astăzi a schimbat dramatic așteptările clienților, oferind o oportunitate pentru companii de a concura în moduri noi. Practic, fiecare firmă se transformă acum într-o afacere digitală. Microsoft vă poate ajuta să deveniți o companie mai dinamică și mai axată pe client.