Modernizați-vă compania cu ajutorul instrumentelor de socializare

Astăzi indivizii și companiile au la îndemână instrumente de socializare moderne pentru a comunica rapid și eficient. Cu ajutorul acestor instrumente valoroase clienții comunică între ei, partajând informaţii şi influenţând procesul de luare a deciziilor. Iar angajaţii doresc să poată discuta unii cu alţii şi să facă schimbări utile în ierarhiile şi organizaţiile închise, tradiţionale. Când informaţiile din mediul social se vor integra în instrumentele şi procesele dvs., veţi deveni o companie modernă, perfect conectată la informațiile de interes.

Aflaţi mai multe

Creșteți impactul colaborării în organizație și în exteriorul ei.

Integrați platforma de socializare cu rețeaua internă, instrumentele de colaborare, e-mail, comunicare și aplicațiile din companie. În felul acesta veți genera noi modalități de a comunica cu clienții dumneavoastră.

Aflaţi mai multe

Oferiți angajaților o suită cuprinzătoare, integrată de instrumente de socializare interne și externe.

Comunicați mai bine cu clienții și partenerii, lucrați și colaborați mai ușor cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare private și de business.

Aflaţi mai multe

Asiguraţi şi gestionaţi socializarea în companie prin intermediul unei platforme unice, conectate.

Socializarea trebuie să facă parte dintr-o platformă de colaborare conectată, sigură și ușor de administrat de către departamentul IT. Angajații din departamentele de business au acces la o platformă de socializare unică întrucât vor avea o identitate și o prezență unitare de-a lungul tuturor instrumentelor. Totodată, ei pot corela statisticile din social media cu alte date comerciale pentru a obține noi perspective de afaceri.

Aflaţi mai multe
NEXT:

Regândirea mediului enterprise

Utilizarea pe scară largă a tehnologiilor conectate din ziua de astăzi a schimbat dramatic așteptările clienților, oferind o oportunitate pentru companii de a concura în moduri noi. Practic, fiecare firmă se transformă acum într-o afacere digitală. Microsoft vă poate ajuta să deveniți o companie mai dinamică și mai axată pe client.