Implementare: Servicii de consultanţă

Implementarea rapidă şi eficientă a tehnologiilor Microsoft scurtează timpul necesar pentru a obţine valoare rezultată din investiţii; când angajaţii dvs. vor utiliza aceste tehnologii la întreaga capacitate, îşi vor perfecţiona calităţile, dezvoltând totodată afacerea dvs. Consultanţii Serviciilor Microsoft vor lucra împreună cu organizaţia dvs. pentru implementarea şi adoptarea tehnologiilor Microsoft în mod eficient şi economic şi vă vor ajuta să minimizaţi riscul iniţiativelor celor mai complexe. Experienţa în privinţa platformei Microsoft şi colaborarea cu reţeaua globală de parteneri şi comunităţi tehnice accentuează capacitatea noastră de a vă ajuta să analizaţi posibilităţile care vă stau la dispoziţie bazate pe inovaţiile dvs. şi pe tehnologiile şi soluţiile Microsoft.

Valoarea pe care v-o oferim

Serviciile Microsoft vă pot ajuta să obţineţi:

  • un timp de amortizare mai rapid,
  • reducerea riscurilor şi rapiditate pe parcursul implementării,
  • o adoptare îmbunătăţită, prin utilizarea sporită a tehnologiei dvs.,
  • un impact mai mare asupra afacerilor rezultat din investiţiile în tehnologiile Microsoft,
  • accesul la resurse, cum ar fi experţii Microsoft din domeniul respectiv, Centrele de excelenţă Microsoft şi reţeaua noastră globală de parteneri.

Abordarea noastră

Vă punem la dispoziţie experienţa câştigată prin îndrumarea a mii de implementări din întreaga lume, în aproape toate domeniile. Din experienţa noastră cu clienţii care adoptă printre primii noile produse şi până la specialiştii în soluţii din Centrele noastre de excelenţă din întreaga lume, am obţinut un set bogat de practici testate pe care să ne bazăm. Accesul unic la grupurile de produs din cadrul Microsoft ne permite să acţionăm ca avocaţi ai echipei dvs. IT şi să transferăm experienţa referitoare la cele mai recente tehnologii Microsoft. În colaborare cu o reţea extinsă de parteneri de pretutindeni şi cu resursele noastre globale de livrare, ne-am specializat capacităţile şi am externalizat resursele disponibile, când a fost necesar.

Resurse