Planificare: Strategia pentru mediul enterprise

Pentru a vă ajuta să atingeţi întreaga valoare a investiţiilor dvs. prezente şi viitoare în tehnologie şi pentru a ne asigura că acestea sunt îndreptate direct către obiectivele dvs. de afaceri, Serviciile Microsoft vă oferă servicii profesionale de planificare şi strategie concentrate asupra unui singur scop: obţinerea de rezultate comerciale prin utilizarea tehnologiei. Microsoft Enterprise Strategy Program este o abordare programatică în care sunt incluse servicii de orchestrare, strategie şi planificare, arhitectură şi IT, precum şi de dezvoltare a afacerii.

Valoarea pe care v-o oferim

Oferindu-vă programul Enterprise Strategy Program, vă ajutăm:

 • să inovaţi, ajutându-vă să identificaţi oportunităţile de utilizare a tehnologiei ca mijloc de atingere a obiectivelor planificate, precum reducerea costurilor pentru infrastructură sau creşterea productivităţii;
 • să acceleraţi rezultatele, prin reducerea timpului de amortizare în momentul investirii într-o soluţie;
 • să maximizaţi beneficiul investiţiilor în tehnologie în produsele şi serviciile Microsoft.

Pentru a vă asista în atingerea obiectivelor specifice, programul include:

 • o echipă de arhitecţi cu experienţă şi dedicaţi,
 • conexiuni strânse cu o reţea de specialişti Microsoft asupra domeniului respectiv,
 • informaţii speciale, inclusiv cercetări şi cele mai bune practici din domeniu,
 • acces la informări, ateliere de lucru şi forumuri ale arhitecţilor.

Abordarea noastră

Angajamentele noastre oferă instrumente şi practici de afaceri care vă vor ajuta să obţineţi un beneficiu imediat din investiţiile în următoarele zone:

 • orchestrare – vă ajutăm cu o abordare cuprinzătoare a planificării, livrării, resurselor şi a urmăririi rezultatelor care să alinieze aspectele operaţionale ale firmei cu planul dvs. de afaceri la nivel de conducere;
 • strategie şi planificare – vă ajutăm să creaţi un plan strategic pentru investiţia în platforma Microsoft, care să combine imperativele de afaceri cu cele din domeniul IT şi să vă ajute să la orientarea deciziilor către investiţii care pot oferi „victorii rapide” şi către zone în care să vă plasaţi investiţiile importante din viitor;
 • arhitectură – vă ajutăm să dezvoltaţi un program arhitectural durabil, care să alinieze planul dvs. din domeniul IT cu cel de la Microsoft. Astfel, veţi obţine ajutor pentru dezvoltarea componentelor de afaceri, informaţii, integrare şi soluţii pentru arhitectura dvs., pe măsură ce apar noi tehnologii.
 • practici de afaceri – vă ajutăm să instituiţi practici corecte în domeniul afacerilor şi cel IT pentru a pune planul în funcţiune, după ce aţi planificat activităţile. Aici se includ managementul, optimizarea administrării, gestionarea beneficiilor şi instruirea personalului.

Enterprise Strategy Program poate oferi o abordare referitoare la problemele sau oportunităţile specifice pe care doriţi să le soluţionaţi.

Resurse