O soluţie cloud trebuie să învingă limitele, nu să le creeze. Faceţi mai mult, mai rapid şi obţineţi timp pentru a vă concentra asupra activităţilor mai importante cu soluţia cloud potrivită pentru firma dvs.

Descoperiţi posibilităţile oferite de Microsoft Cloud OS

Cunoaşteţi prezentarea: „Faceţi totul de 100 de ori mai rapid/mai bine/mai ieftin în cloud.” Soluţia cloud oferă beneficii extraordinare: eficienţă mare care permite departamentului IT să se concentreze asupra iniţiativelor strategice de afaceri; o platformă unică, flexibilă, care vă oferă posibilitatea de a vă adapta la cerinţele viitorului; şi control IT centralizat chiar şi după extinderea accesului utilizatorilor finali.


Dar nu toţi comercianţii de soluţii cloud seamănă între ei. Trebuie să aveţi în vedere trei tipuri fundamentale de comercianţi pentru firma dvs. în cloud.

Soluţii cloud publice
Soluţii cloud publice

Fără software sau infrastructură existentă care să creeze probleme, comercianţii din generaţia cloud pot promite servicii ieftine şi inovaţii rapide bazate pe soluţiile cloud publice. Dar în vreme ce aceştia nu îşi fac probleme cu privire la infrastructura existentă, dvs. o faceţi. Sunteţi ca majoritatea firmelor, aveţi numeroase motive pentru care soluţiile cloud publice trebuie să reprezinte numai o parte dintr-o abordare hibridă de anvergură mai mare. Cu excepţia cazului în care plănuiţi să vă mutaţi întreaga firmă într-un serviciu cloud public săptămâna viitoare, aveţi nevoie de o platformă integrată care să vă aducă noile active cloud publice şi cele private în acelaşi loc pentru a vă ajuta să le gestionaţi mai uşor. Comercianţii de servicii cloud publice nu au experienţă în furnizarea de asistenţă pentru activele locale existente.

Aflaţi mai multe
Servicii locale
Servicii locale

Există comercianţi de servicii consacrate care s-au cufundat atât de adânc în soluţiile locale şi centrele de date bazate pe software, încât acum se chinuie să încropească o poveste despre soluţiile cloud hibride. O companie care s-a împotrivit serviciilor cloud publice nu poate crea în grabă, ca prin minune, o ofertă solidă pentru a masca lipsa de experienţă în tehnologia cloud prin termeni derutanţi şi afirmaţii generale. Fără experienţa de gestionare a unor servicii cloud publice proprii de dimensiuni mari, aceşti comercianţi doar par a fi o alegere sigură. Aceştia nu pot furniza o soluţie hibridă integrată care să vă ofere eficienţa şi flexibilitatea promise de serviciile cloud. Chiar vreţi să vă lăsaţi planul cloud pe mâinile unei companii care încă nu este sigură de propriul plan?

Aflaţi mai multe
Servicii cloud hibride

          Servicii cloud hibride

Modelul ideal combină flexibilitatea de a trece în cloud în propriul ritm în timp ce vă menţineţi infrastructura locală. Microsoft are experienţă atât în ceea ce priveşte serviciile cloud publice, cât şi în ceea ce priveşte infrastructura existentă şi vă poate oferi soluţia cloud potrivită pentru dvs. Ne putem adapta la planul dvs. cloud şi vă putem satisface cerinţele de afaceri privind conformitatea, securitatea şi disponibilitatea mare. Serviciile noastre cloud hibride vă permit să îmbunătăţiţi aptitudinile echipei dvs. IT, de la administrarea centrelor de date locale la Windows Azure. Ştim că printre primele lucruri pe care doriţi să le mutaţi în cloud se află volumele de lucru SharePoint şi Exchange, esenţial pentru activităţile firmei dvs. În cele din urmă, aveţi nevoie de un partener care vă poate gestiona activele existente, precum şi noile active în cloud, la nivel şi după standarde enterprise. Niciun alt comerciant nu înţelege mai bine şi nu oferă o asistenţă mai bună pentru produsele Microsoft decât noi.

Aflaţi mai multe

Mai multe resurse

Produse

Relatări ale clienţilor

Aston Martin
5.31.2013

Aston Martin

Luxury Sports Car Manufacturer Accelerates Efficiency with Latest Operating SystemCitiţi mai mult
Pella
12.8.2012

Pella

Pella Windows Moves to Hyper-V Private CloudCitiţi mai mult
Telefónica
3.28.2011

Telefónica

Telefónica Drives Opportunities for Developers with Cloud and Mobile ServicesCitiţi mai multUrmăriţi acum