Adăugaţi putere suplimentară suitei Office pe care vă bazaţi

Suita dvs. Office completă în cloud

Office 365 oferă productivitate la cerere prin intermediul experienţelor de lucru mobile, de colaborare şi eficiente. Angajaţii dvs. obţin instrumente familiare, intuitive de nivel enterprise care funcţionează oriunde şi de pe orice dispozitiv – PC-uri, dispozitive Mac şi dispozitive mobile. Iar cu serviciile Office 365 în cloud veţi economisi timp cu gestionarea proiectelor IT, iar angajaţii vor îndeplini mai repede obiectivele dvs. de afaceri.

Mobilitatea este noua normalitate
Mobilitatea este noua normalitate

Mobilitatea redefineşte abordarea noastră faţă de echilibrul muncă - viaţă personală. Noul mediu de lucru este orice mediu. Ascensiunea rapidă a iniţiativelor BYOD (Bring Your Own Device) este o reacţie la aşteptările mari privind o experienţă de lucru mai fluidă. Angajaţii doresc o tehnologie care să se adapteze la necesităţile lor pentru disponibilitate permanentă a datelor pe toate dispozitivele, oriunde s-ar afla.

Microsoft Office 365 oferă soluţii de ultimă generaţie privind mobilitatea în mediul enterprise: o experienţă de lucru excepţională pentru angajaţi, care oferă acces omniprezent la aplicaţii, setări şi sincronizări de date între dispozitive. Office 365 nu ţine angajaţii pe loc, ci le oferă soluţii, permiţându-le să comunice şi să colaboreze de aproape oriunde, să introducă inovaţii în dezvoltarea produselor, să îmbunătăţească relaţiile cu clienţii, să creeze avantaje competitive şi să îndeplinească obiectivele dvs. de afaceri.

Aflaţi mai multe
Lucrul utilizând tehnologii de socializare

     Lucrul utilizând tehnologii de socializare

În prezent, tehnologia oferă oamenilor instrumentele necesare pentru a lansa idei şi pentru a le transforma în realitate cu o viteză nemaiîntâlnită. Deoarece din ce în ce mai multe idei inovatoare îşi croiesc loc pe piaţă sub formă de produse şi servicii noi, consumatorii le adoptă rapid. În lumea enterprise, acest lucru se numeşte consumerizarea domeniului IT.. Acest lucru este generat de disponibilitatea aproape perfectă a informaţiilor prin internet şi dispozitivele inteligente şi de dorinţa oamenilor de a utiliza şi de a adopta idei noi. Office 365 poate oferi capacităţi de socializare care vă pot ajuta să vă transformaţi radical firma prin adoptarea puterii pe care v-o oferă suita completă de instrumente de socializare.

Vizionaţi videoclipul
Explozia de date

     Explozia de date

Analiştii susţin că volumul de informaţii digitale din întreaga lume creşte de zece ori la fiecare cinci ani. Multe firme se întreabă cum să profite de această explozie de date fără a fi copleşite. Cu Office 365 puteţi captura, integra şi livra eficient volume imense de date structurate şi nestructurate din surse şi servicii interne sau externe, inclusiv de pe reţelele de socializare. Având informaţiile firmei sub control, angajaţii dvs. pot utiliza Office 365 pentru a explora, vizualiza şi partaja informaţii confidenţiale pentru o capacitate mai bună de luare a deciziilor.

Aflaţi mai multe
Gestionarea conformităţii
„Companiile care nu pot oferi informaţii la timp sunt supuse riscului de a plăti amenzi uriaşe.”

Sursa: „Descoperirea electronică (e-discovery) devine din ce în ce mai importantă”,

Network World,

Michael Osterman

În prezent, oamenii din întreaga lume trimit peste 60 miliarde de e-mailuri zilnic. Conform unui studiu IDC, volumul de date din lume va creşte de 50 de ori în următorii zece ani. Deoarece volumul de conţinut şi informaţii electronice creşte exponenţial, organizaţiile fac faţă unei presiuni imense în creştere pentru a-şi menţine conformitatea cu reglementările interne şi externe. Soluţiile de conformitate Microsoft Office 365 pot elimina presiunea printr-un flux de lucru documentat şi solid şi instrumente de vizibilitate, dar şi printr-o infrastructură sigură şi de încredere.

Aflaţi mai multe
Securitate fără compromisuri

     Securitate fără compromisuri

Încetaţi să mai pierdeţi timp şi bani cu gestionarea serviciilor şi permiteţi angajaţilor dvs. să gândească strategic. Office 365 vă ajută să menţineţi siguranţa datelor companiei dvs. şi să păstraţi conformitatea prin instrumente de nivel enterprise de prevenire a pierderii datelor, protecţie încorporată împotriva programelor malware şi funcţionalitate integrată pentru conformitate.

„Securitatea şi fiabilitatea pe care ni le-a oferit Microsoft prin Office 365 au fost esenţiale. Nu puteam să utilizăm o soluţie găzduită fără a ne asigura că datele statului vor fi în siguranţă. Faptul că Microsoft încorporează securitatea în servicii de la început, în loc să o adauge ulterior şi că menţine această securitate pe toată durata de viaţă a serviciului, permite personalului nostru IT să se concentreze asupra altor probleme de securitate de care suntem responsabili ca firmă care funcţionează 24/7.” - Tarek Tomes, Comisar adjunct (OET), Statul Minnesota

Aflaţi mai multe

Mai multe resurse

 • Aflaţi mai multe despre Office 365 pentru firme

  Learn More
 • Selectaţi un plan Office 365 pentru firme

  Explore Products
 • Urmăriţi o demonstraţie în direct

  Watch Demo
 • Obţineţi o soluţie completă de tip enterprise cu Office 365 Enterprise E4

  Try Now
 • Dezvoltaţi-vă firma cu Office 365 Enterprise E1

  Try Now
 • Deschideţi suita dvs. Office instantaneu cu Office 365 ProPlus

  Buy Now
 • Relatări ale clienţilor despre Office 365

  Learn More