Windows 8.1 Enterprise: experienţe pe care oamenii le adoră. Securitate de nivel enterprise.

Windows 8.1 Enterprise este pregătit pentru firma dvs.

Windows 8.1 Enterprise adună laolaltă tot ceea ce realizaţi, de la aplicaţii mobile noi pentru firma dvs., la instrumente de productivitate Office, căutare şi navigare, până la accesarea tuturor datelor de oriunde. Experienţa Windows funcţionează pe toate dispozitivele dvs., de la cea mai bună tabletă de tip business, la un notebook subţire şi uşor, la staţia de lucru integrată de înaltă performanţă, indiferent dacă sunteţi acasă, la birou sau lucraţi când sunteţi în deplasare. Windows are grijă de problemele esenţiale şi vă permite acum să gestionaţi dispozitivele personale din organizaţia dvs., să utilizaţi investiţiile în infrastructura firmei şi să îmbunătăţiţi securitatea mediului de lucru.

În prezent rulaţi Windows 8 Enterprise şi doriţi să treceţi la Windows 8.1 Enterprise: Descărcaţi suportul media Windows 8.1 Enterprise din Centrul pentru licenţiere în volum (VLSC). Reţineţi că Windows 8.1 Enterprise nu poate fi actualizat din Magazinul Windows. Acesta poate fi actualizat numai prin descărcarea suportului media din VLSC. Aflaţi mai multe despre disponibilitatea generală a sistemului de operare Windows 8.1.

În prezent rulaţi Windows 8.1 Enterprise Preview şi doriţi să treceţi la Windows 8.1 Enterprise: Descărcaţi suportul media din Centrul pentru licenţiere în volum (VLSC) şi efectuaţi o actualizare locală. Reţineţi că acest proces de actualizare va migra numai datele pe dispozitiv. Toate aplicaţiile (din Magazinul Windows sau aplicaţiile pentru desktop) vor trebui reinstalate ca parte a acestui proces. Aflaţi mai multe despre disponibilitatea generală a sistemului de operare Windows 8.1.

Cele mai bune tablete şi PC-uri pentru firme
Cele mai bune tablete şi PC-uri pentru firme

Windows 8.1 Enterprise oferă cele mai bune tablete pentru firme, oferind utilizatorului o experienţă superioară, o gamă largă de aplicaţii pentru productivitate şi multe altele. Această actualizare include, de asemenea, funcţii precum pornirea pe desktop şi navigaţia îmbunătăţită cu mouse-ul şi tastatura, fiind o alegere excelentă pentru laptopul şi dispozitivele desktop existente.

Aflaţi mai multe
Aplicaţii Windows pentru firma dvs.
Aplicaţii Windows pentru firma dvs.

Profitaţi de noile aplicaţii mobile pentru firma dvs., pe care acum le puteţi dezvolta, implementa şi gestiona mai uşor şi mai rapid.

Aflaţi mai multe
Mobilitate: productiv şi conectat

     Mobilitate: productiv şi conectat

Funcţionalitate îmbunătăţită de conectare mobilă prin bandă largă la internet, „atingere pentru asociere” cu imprimantele firmei pe baza tehnologiei NFC, capacităţi native de afişare wireless utilizând Miracast şi alte caracteristici noi pe care le puteţi utiliza oriunde cu dispozitivele Windows, pentru a fi complet conectat şi productiv.

Aflaţi mai multe
Autorizaţi BYOD

     Autorizaţi BYOD

Activaţi şi acceptaţi scenariile BYOD pentru utilizatorii de dispozitive mobile, optimizând totodată investiţiile curente de gestionare şi infrastructură.

Aflaţi mai multe
Securitate de nivel enterprise

     Securitate de nivel enterprise

Pentru a răspunde provocărilor moderne de securitate, Windows 8.1 Enterprise include un set extins de noi capacităţi, incluzând o mai bună compatibilitate cu folosirea datelor biometrice pentru autentificarea utilizatorilor şi eliminarea de la distanţă a datelor firmei, asigurându-vă astfel că datele corporaţiei sunt criptate şi pot fi şterse de la distanţă. Astfel, deţineţi mai mult controlul asupra datelor corporaţiei de pe dispozitivele personale ale angajaţilor.

Aflaţi mai multe

Mai multe resurse

Produse