Yammer este o reţea de socializare privată care ajută angajaţii să ia legătura cu persoanele corespunzătoare, să partajeze informaţii şi să gestioneze proiecte pentru a vă desfăşura activitatea mai rapid.
Yammer vă conectează cu colegii, informaţiile şi conversaţiile. Accesaţi-vă reţeaua pentru a lua decizii şi pentru a vă desfăşura activitatea mai rapid.
Indiferent de organigramă, Yammer aduce împreună persoane cu aceleaşi obiective, iar colaborarea vine de la sine, chiar şi în călătorii.
Yammer oferă tuturor ocazia să se exprime, permiţându-vă să profitaţi de oportunităţi dincolo de fişa postului şi să împărtăşiţi idei pentru dezvoltarea dvs. şi a companiei dvs.

Transformaţi-vă firma cu Yammer

Lumea se schimbă constant, iar companiile descoperă că, pentru a avea succes, au nevoie de noi modalităţi de colaborare. Yammer a asistat peste 200.000 de companii importante în eforturile de a lucra utilizând tehnologii de socializare, inclusiv 85% dintre companiile din Top 500. Colaboraţi, implicaţi-vă şi inovaţi cu Yammer în orice moment.

Atrageţi productivitatea prin colaborarea echipelor
Atrageţi productivitatea prin colaborarea echipelor

Vânzări crescute. Servicii mai bune pentru clienţi. Procese mai eficiente. Atunci când echipa dvs. colaborează se pot întâmpla lucruri uimitoare. Yammer îmbunătăţeşte colaborarea echipei pentru a vă ajuta să împărtăşiţi idei, să fiţi creativ şi să luaţi decizii mai rapid. Aliniaţi-vă echipa, eliminaţi barierele şi rămâneţi conectat pe orice dispozitiv cu Yammer.

Aflaţi mai multe
Implicaţi toţi angajaţii
Implicaţi toţi angajaţii

O forţă de lucru implicată aduce beneficii firmei: productivitate mai mare, profit mai mare şi pierderi de personal mai mici. Yammer sporeşte implicarea angajaţilor, deoarece toţi membrii echipei se pot exprima şi au instrumentele şi informaţiile necesare pentru a face mai mult. Îmbunătăţiţi comunicarea în cadrul companiei, transformaţi învăţarea şi întâmpinarea clienţilor în activităţi de socializare şi recunoaşteţi talentele deosebite cu Yammer.

Aflaţi mai multe
Sporiţi flexibilitatea firmei
Sporiţi flexibilitatea firmei

Inovaţi produse noi şi adaptaţi-vă rapid la schimbările pieţei. Yammer oferă flexibilitate firmei prin comunicare deschisă şi vă ajută compania să fie cu un pas înainte. Inovaţi mai rapid, adaptaţi-vă, reacţionaţi la schimbări şi creaţi o cultură unificată cu Yammer.

Aflaţi mai multe

More Resources

Soluţii

Relatări ale clienţilor

Westfield
8.15.2013

Westfield

Shopping management company Westfield fosters collaboration and knowledge sharing with Yammer.Citiţi mai mult
Red Robin
8.15.2013

Red Robin

National eatery Red Robin uses Yammer to make their employees feel more connected and engaged.Citiţi mai mult
Nationwide
8.15.2013

Nationwide

Leading insurance and financial services company Nationwide fulfills its commitment to customer satisfaction with Yammer.Citiţi mai mult
Mai multe