Începe numărătoarea inversă privind încetarea asistenţei pentru Windows XP

Pe 8 aprilie 2014, Microsoft va înceta asistenţa pentru sistemul de operare Windows XP, a cărui vechime depăşeşte o decadă. Acest lucru înseamnă că nu veţi mai primi actualizări de securitate, reparaţii sau asistenţă tehnică online pentru PC-urile care rulează Windows XP SP3 şi Office 2003. Implicaţiile de securitate şi confidenţialitate ale acestui eveniment pot avea un impact semnificativ asupra firmei dvs., aşadar, dacă rulaţi oricare dintre aceste produse, trebuie să planificaţi să acţionaţi curând.

Potenţiale implicaţii pentru firme:

Fără actualizările de securitate esenţiale, PC-ul dvs. poate deveni vulnerabil la viruşi dăunători, spyware şi alte programe software rău intenţionate, care vă pot fura sau deteriora datele şi informaţiile de afaceri.

В Din păcate, atunci când vor apărea probleme, asistenţa tehnică online şi telefonică nu va mai fi disponibilă pentru dvs. sau partenerul dvs. IT, lăsându-vă să vă descurcaţi pe cont propriu.

Riscurile de apariţie a erorilor de sistem şi a întreruperilor pot creşte din cauza încetării asistenţei, lipsei de software acceptat şi vârstei înaintate a hardware-ului care rulează Windows XP.

Mulţi comercianţi de software şi hardware nu vor mai oferi asistenţă pentru produsele care rulează în Windows XP, deoarece nu vor mai putea obţine actualizări pentru Windows XP şi Office 2003 create pentru a repara problemele.

Подробнее

Vizionaţi videoclipul

Încetarea asistenţei pentru Windows XP. Migraţi astăzi, fiţi pregătit pentru mâine
Michael Barnes, vicepreşedinte şi director de cercetare, Forrester Research

Meet the New Consumer
in the Enterprise:
Consumerisation of IT

As today's workforce becomes increasingly mobile, there's a greater need for businesses to ensure their IT infrastructure can seamlessly integrate flexible work practices.

Learn more about the transition towards flexible work-styles at our enterprise webinar, and see how Microsoft is helping to bring this vision to life.

What People Are Saying

Organizaţiile care vor continua să utilizeze un mediu Windows XP nu numai că se expun la riscuri de securitate şi la provocări de asistenţă, dar irosesc şi bani care ar putea fi utilizaţi mai bine pentru modernizarea departamentului IT.

Cartea albă IDC,
diminuarea riscurilor: de ce este o idee rea să utilizaţi Windows XP în continuare (mai 2012)

Просмотр технического документа

Noile tehnologii în permanentă dezvoltare pentru lucrul cu computere mobile şi rafinamentul atacurilor la securitatea reţelelor vor testa performanţele Windows XP când va înceta asistenţa. Companiile trebuie să ia în calcul costurile de funcţionare şi vulnerabilitatea PC-urilor în cazul în care continuă utilizarea vechiului sistem de operare.

Allan Tong, director, Asia Pacific, Frost & Sullivan

Windows XP a fost o platformă importantă de care au depins atât clienţii, cât şi firmele timp de foarte mulţi ani. Însă, odată cu încetarea iminentă a asistenţei extinse pentru XP, este important să se efectueze pregătiri pentru migrarea la versiuni mai noi ale sistemului de operare pentru a vă asigura că utilizatorii pot continua să se bazeze pe sistemele lor.

Bryan Ma, vicepreşedinte asociat al departamentului de cercetare privind dispozitivele clienţilor, IDC Asia/Pacific.

Implementarea Windows 8 pe dispozitive cu procesor Intel în timpul migrării de la Windows XP vă va oferi o securitate, o gestionare, o performanţă, o durată de viaţă a bateriei mai bună şi un cost total de deţinere mai mic. Arhitectura Intel oferă o integrare uniformă şi o compatibilitate totală. Companiile se pot bucura de aplicaţii, periferice şi drivere compatibile, asigurând o integrare perfectă a sistemului de operare Windows 8 Enterprise în timp ce protejează investiţiile clienţilor în infrastructură.

Nadia Steere, directorul Intel Software & Services Group, Microsoft Marketing Alliance.

Подробные сведения