Tillverkande industri – ta hjälp av nya it-lösningar

Microsoft har stor erfarenhet av att arbeta med lösningar inom tillverkande industri.

Med enkla men tekniskt avancerade metoder kan vi hjälpa dig möta de behov och utmaningar som företaget eller organisationen står inför i dag och i framtiden:

  • Hjälpa verksamheten att bli så effektiv och lönsam som möjligt.

  • Balansera innovation, verksamhet och affärsstrategier.

  • Få verksamheten att växa genom att dra fördelar av djupare affärsinsikter.

Så kan Microsoft hjälpa dig
Microsofts strategi bygger på lösningar som våra samarbetspartner kan bygga och leverera, antingen på plats eller i molnet, inom områden som produktion, produktutveckling och leveranskedjan. Vi vill hjälpa våra kunder med effektivt it-stöd, driva innovation med hjälp av mjukvara och tjänster samt skapa tillväxt.

Kontakta Johan Gentzell eller en partner för att få hjälp med att hitta nya it-lösningar. Du kan också ta del av våra artiklar och kundreferenser här nedanför.

Film

Volvo Cars väljer Microsofts molntjänster för lansering av spel
Volvo Cars är ett välkänt varumärke världen över, känt för innovativa säkerhetssystem och unik design. Volvo figurerar i böckerna som sedermera kom att bli twilight-serien. Inför filmatiseringen var ett partnerskap för marknadsföring naturligt.

Som en del av marknadsföringen inför filmen "Eclipse", ville Volvo skapa en virtuell värld som liknar den i twilight-serien där användare från hela världen kunde delta för en chans att vinna en ny Volvo XC 60. Men Volvos it-infrastruktur kunde inte hantera graden av skalbarhet och säkerhet som krävdes. Efter att ha övervägt olika molntjänster valde Volvo att till sammans med en Guld-certifierad partner LBI, att använda Windows Azure-plattformen. Volvo levererade en spännande och säker spelupplevelse som kunde skalas efter behov, allt till en bråkdel av de tidigare uppskattade kostnaderna.

Kundreferenser

Se hur du kan använda produkter och lösningar från Microsoft i praktiken. Ta del av våra kundreferenser och läs om hur andra företag i tillverkningsindustrin har lyckats med produkter och lösningar från Microsoft. Du kan hitta ännu fler kundreferenser här.