En ny syn på marknadsföring.

Den explosion som har skett vad gäller data och omfattande uppkoppling har möjliggjort en ny typ av innovation som drivs av djupare insikter och ökad produktivitet. Tänk dig: ett unikt sätt att använda enheter och tjänster som väver samman kundupplevelsen i alla kanaler.

Mer info

Differentiera varumärken genom unika kundupplevelser

Ta till dig mobil och social teknik på ett sätt som gör dina produkter, tjänster och varumärken oskiljaktiga.

Mer info

Skapa personliga annonser som engagerar

Skapa inbjudande och engagerande upplevelser som kan delas: utforska innovativa alternativ som maximerar din meddelandehantering.

Mer info

Använd sociala media för att öka engagemang och lojalitet

Engagerande innehåll, snabb kontakt: skapa socialt engagemang som påverkar kunderna och möjliggör en responsiv kultur med integrerade sociala funktioner i bekanta verktyg.

Mer info

Integrerad styrning av marknadsföringen

Skapa effektivitet genom exakt marknadsföring som resulterar i målinriktade kampanjer samtidigt som du driver på avkastningen på investeringarna i realtid i alla kanaler.

Mer info

Få kundinsikter från data

Du kan snabbt hitta, visualisera och analysera data samtidigt som du utan ansträngning delar med dig av insikterna till dina kolleger.

Mer info
NEXT:
Visa mera

Microsoft Cloud

Varje företag är unikt. Därför kan Microsoft Cloud skräddarsys för att uppfylla varje företags behov. Det är molnet som förvandlar enorma dataströmmar till kunskaper, bidrar till enastående produktivitet, omvandlar en mobil arbetsstyrka till ett sammankopplat team och snabbt kan skalas upp eller ned för att uppfylla era behov. Det är ett flexibelt moln.