Evenemang & Webbsändningar

CIO Summit
CIO Summit
 
I stort sett varje kund vi möter uttrycker att digitaliseringen av verksamheten står högt på deras agenda och är centralt i verksamhetsutvecklingen för att nå framgång på både kort och lång sikt. En rörelse där man tydliggör hur investeringar i modern teknologi leder till bättre kundupplevelse och verksamhetsnytta.

På Microsoft vill vi genom vår mission ”Empower every person and every organization on the planet to achieve more” möta möjligheterna som den moderna teknologin erbjuder som en del i digitaliseringen.

För att beskriva och djupdyka i vad detta innebär konkret bjuder vi in våra kunders CIO-er under en halvdagskonferens där vi benar ut detta och förtydligar vart vi är på väg samtidigt som vi kan dra nytta av den samlade erfarenheten från er i publiken.

Vi diskuterar dagens utmaningar och morgondagens möjligheter. Talarna kommer att vara en mix av CIO:er, externa experter och Microsoft representanter. Vi täcker ett brett spektrum med allt från en modern digital arbetsplats, det intelligenta molnet, mobila arbetssätt, hur organisationer har skapat reell verksamhetsnytta tack vare den digitala transformationen och en hel del däremellan.


     Microsoft Vision Days
Microsoft Vision Days
 
Idag handlar allt inom IT i stort om mobilitet, social, moln och big data. Men hur gör din organisation för att möta dessa trender? Och hur kan de hjälpa din organisation att uppnå sina mål? Under Vision Days ger Microsoft tillsammans med partners och branschexperter svar på dessa frågor och ger dig de digitala verktyg som behövs för att genomföra en digital omvandling i din organisation. Kom och lyssna på spännande talare, ta del av kundcase, insikter och konkreta tips för just ditt område och bransch.


     Microsoft Frukostseminarier
Microsoft Frukostseminarier
 
Söker du inspiration och vill få svar på hur du ökar din produktivitet och effektivitet? Hur kreativitet är nödvändigt för att du ska lyckas och hur du som individ påverkas av digitaliseringen? Microsoft bjuder in till exklusiva frukostseminarier med några av de största föreläsarna på området personlig produktivitet och effektivitet för att ge dig svaren. De kommer underhålla och inspirera med insikter och utmanande tankar om hur vårt samhälle, våra beteenden och förväntningar påverkas av nya möjligheter.

     Välkommen till Microsoft Webinars
Välkommen till Microsoft Webinars
 
Microsoft Sverige startar nu en serie av seminarium live på webben och du är inbjuden! Hur vi använder teknik i arbetslivet förändras ständigt och det är inte alltid lätt att följa med i vad som sker på marknaden. Varje vecka kör vi en uppdatering med fokus på olika ämnen så ta tillfället i akt och lyssna till våra experter på området. Boka in onsdagar klockan 12-12.45 i kalendern redan nu och förbered dig på att släcka kunskapstörsten tillsammans med lunchen!
Events Calendar
Filter By:
View By: