Är dina kunddata säkra?

Du har kanske hört att Microsoft under Satya Nadellas ledning är ett företag där såväl molnet som mobiliteten har högsta prioritet. Innanför dörrarna på företaget känner vi den förändringen från vår nya vd och han har också pratat utanför företaget om säkerheten i molnet och mobilen.

Företagssäkerhet och efterlevnad är överallt numera, när alla typer av företag plågas av dataintrång och datastölder. Det sista du vill försöka förklara – som så många företag har behövt göra senaste tiden – är varför du bröt ditt löfte till dina kunder och någon hacker nu har deras personliga data. Vi som står bakom orden ger tips på hur du blir medveten om ditt företags säkerhet, men en av de bästa saker du kan erbjuda din anställda och kunder är en nivå på sekretess, efterlevnad och säkerhet som gör att de inte behöver tänka på det. Och glöm inte säkerhetskopiering – ditt företag kan försvinna på ett ögonblick om det inte har en stabil plattform.

Vilken plattform du än väljer att använda för ditt företag måste du se till att krypterad lagring, mobil hantering av dina enheter och dokument och dataförlustskydd för dessa enheter och dokument är en del av den portfölj du erbjuder – och betala inte för mycket för det. Allt detta finns naturligtvis i Office 365 – men det spelar ingen roll vad du väljer eftersom du måste se till säkerheten för dina data och ditt företag när du flyttar känsliga data till molnet. Det är mycket som hänger på dina säkerhetsval nuförtiden.

Ladda ned faktabladet Datasekretess i molnet

Läs mer om