Följ med oss: Microsofts virtuella toppkonferens för IT-chefer, den 24 april 2012

Jag vill personligen bjuda in dig som gäst den 24 april 2012 klockan 8:30 (PST) eftersom jag är värd för det andra årliga virtuella evenemanget i USA, en konferens för IT-chefer. Det här exklusiva evenemanget sänds live från MS Studios i Redmond, WA, och bjuder på sessioner, presentationer och intervjuer med Microsofts främsta lösningsexperter som kan hjälpa dig att lösa dagens IT-utmaningar.
Registrera dig idag med följande RSVP-kod: VIRTUAL
Toppkonferensen för IT-chefer i USA har lagt sitt fokus på strategiska chefer i IT-organisationer som företagsledare, innovatörer och drivande personer för nya intäktsflöden för deras företag. Det unika evenemanget presenterar höjdpunkterna från toppkonferensen för IT-chefer och vi erbjuder innehåll och upplevelser som är exklusiva för den virtuella sändningen.
Under den fyra timmar långa sändningen får du chansen att lära dig mer om lösningar för att hantera företagets utmaningar inklusive:
  • BI för företaget
  • Kontorets produktivitet
  • Privata moln och infrastruktur
  • Windows och ombildningen till enheter
  • CRM och ERP för företaget
Du får också chansen att hämta relaterat sessionsmaterial, dela med dig av idéer och ställa frågor till Microsofts experter och chefer i chattrum och delta i frågor och svar live.
Jag vet att din tid är värdefull och jag hoppas att du har möjlighet att delta antingen hemifrån eller från kontoret. Du kan välja mellan att kika på hela sändningen eller bara titta på de delar som är viktigast för dig. Jag uppskattar din investering i tid och ledarskap. Jag ser fram emot att ha dig med under det här spännande virtuella evenemanget.
Registrera dig idag med följande RSVP-kod: VIRTUAL

Med vänlig hälsning,

Jordan Chrysafidis

Vice ordförande, US SMS&P

Microsoft Corporation