Få en ny syn på mobilitet och egna medtagna enheter (BYOD)

Nästa steg i företagens mobilitet handlar om en flytande, sömlös mobil upplevelse för användarna. Att vara mobil handlar inte längre om att bara bära med sig en enda mobil enhet. Att vara mobil innebär numera möjligheten för alla användare att kunna plocka upp vilken enhet som helst i det sammanhang de befinner sig i för stunden och få direkt tillgång till ”allt” – inställningar, data och program som följer med användaren och sömlöst flyter från enhet till enhet.

Mer info

Tillåt val av enheter och åtkomst oavsett plats utan att kompromissa med säkerheten.

Du kan ge företagsanvändarna tillgång till deras information när som helst och i stort sett var som helst, och samtidigt skydda företagsinformationen. Du kan även tillåta kompatibla enheter som inte ägs av företaget utan av de anställda för maximal användarflexibilitet.

Mer info

Upprätthåll produktiviteten även på resa med bekanta, uppkopplade verktyg.

Minimal inlärningstid är viktig när de anställda ska bli mer mobila. Vi strävar efter att leverera klassens bästa produktivitetsupplevelser med affärsprogram och sociala appar som fungerar på de enheter personalen vill använda för att få jobbet gjort.

Mer info

Skapa specialiserade flöden för arbete på fältet med mobila LOB-appar (line-of-business).

Du kan använda LOB-lösningar som redan har stöd för en mobil upplevelse (till exempel Microsoft Dynamics CRM). Förutom att utnyttja en infrastruktur för mobilitet kan dina utvecklare skapa en lösning som ger den bästa upplevelsen oavsett om det är på dator, surfplatta eller smart telefon. Det blir ännu enklare när det går att använda välbekanta verktyg och språk och en grundinfrastruktur som du redan har.

Mer info

Gläd och engagera användarna med en fördjupad, uppkopplad mobil upplevelse.

Genom att använda information om användarnas sammanhang (till exempel var de är) och integrera deras andra program och data (till exempel deras kontakter och medlemskap i sociala nätverk) kan du glädja kunderna med omfattande och djupgående mobila upplevelser.

Mer info

Gläd dig åt den växande, globala, alltid uppkopplade mobila gemenskapen.

Molnet kan hjälpa dig att leverera innehåll till användare runtom i världen på en rad olika enheter, upp- eller nedskalat beroende på behov. Du kan administrera och distribuera omfattande medieinnehåll, effektivisera utvecklingen och fokusera på att leverera den optimala användarupplevelsen.

Mer info
NEXT:
Visa mera

Microsoft Cloud

Varje företag är unikt. Därför kan Microsoft Cloud skräddarsys för att uppfylla varje företags behov. Det är molnet som förvandlar enorma dataströmmar till kunskaper, bidrar till enastående produktivitet, omvandlar en mobil arbetsstyrka till ett sammankopplat team och snabbt kan skalas upp eller ned för att uppfylla era behov. Det är ett flexibelt moln.