Mer om Sociala nätverk för företag från Thought Leaders

 • Så här säger våra kunder: Största företagstrenderna 2014
  23-12-2013 Susan Hauser
  Så här säger våra kunder: Största företagstrenderna 2014
  Under mina resor pratar jag med kunder i olika branscher och länder – från tillverkningsföretag i Europa till detaljhandlare i Asien och hotellägare i Latinamerika. I takt med att vi närmar ...
 • Sociala Verktyg På Arbetsplatsen
  5-6-2013 Microsoft
  Sociala Verktyg På Arbetsplatsen
  En ny undersökning avslöjar hur informationsarbetare runtom i världen ser på sociala verktyg.
 • Yammer utgör en vital del av vår förvandling till det nya Tyco
  5-6-2013 Microsoft Enterprise-gruppen
  Yammer utgör en vital del av vår förvandling till det nya Tyco
  Tycos produkter och lösningar skyddar nästan 3 miljoner kommersiella, statliga och privata kunder, inklusive 300 flygplatser och över 1 000 000 brandmän runtom i världen. Företaget, som är baserat i Princeton, New .Jersey, USA, har genomgått en omfattande omstrukturering och gått från ett konglomerat av holdingföretag till ett förenat globalt företag med över 69 000 anställda på 1 000 platser i nästan 50 länder. Det som Tyco kallar Dag Ett för det nya företaget inträffade i september 2012, då de börsnoterades som världens största brand- och säkerhetsföretag.
 • En global undersökning i 32 länder visar att de anställdas aptit för sociala verktyg ökar
  27-5-2013 Microsoft News Center
  En global undersökning i 32 länder visar att de anställdas aptit för sociala verktyg ökar
  En global undersökning i 32 länder visar att de anställdas aptit för sociala verktyg ökar, även om det innebär att de spenderar egna pengar och bryter mot organisationens policy när de använder tekniken.
 • 5-2-2014 Microsoft Case Study
  Kraften i den mänskliga dimensionen
  Xerox har revolutionerat hur människor kommunicerar och delar information genom att vara det första företaget som levererade skrivare och kopiatorer till kontor och bostäder. Det gäller än i...
 • 6-9-2013
  Microsofts vision för sociala verktyg för företag
  Sociala medier är något som alla pratar om i dag – men att människan är en social varelse är ingen nyhet.
 • 6-9-2013
  Bättre samarbeten på One Kings Lane
  One Kings Lane ger sina medlemmar förhandserbjudanden av hem- och livsstilsprodukter från spännande varumärken och designers, och säljer även underhållning, resor och exklusiva specialerbjudanden från framstående stylister.
 • 6-9-2013 Microsoft Enterprise Team
  AstraZeneca och Lync
  När AstraZeneca implementerade Lync i 110 länder upptäckte cheferna att forskarnas kreativa processer förändrades. Innovationsarbetet blev mer flexibelt, vilket möjliggör spontan brainstormi...
 • 6-9-2013
  Modell för socialt samarbete för företag
  Microsoft har tillsammans med Eller MBA-programmet vid University of Arizona utvecklat en modell för socialt samarbete (Social Collaboration Progression Model) som beskriver sex stadier av socialt samarbete med utlösande faktorer, möjliga hinder och effekter. De sex faserna i modellen utgör ett förlopp som kan användas för att avgöra hur långt en organisation har kommit när det gäller socialt samarbete. I artikeln identifieras de förutsättningar som krävs för att varje fas ska kunna inledas, vilka hinder som måste övervinnas och effekterna av att inleda fasen. Dessutom ges en översikt över hur socialt samarbete kan tillämpas på avdelningsnivå inom en organisation.
 • 9-7-2013
  Användning av sociala verktyg för företag i små, medelstora och stora företag
  2013 utförde Ipsos (ett oberoende marknadsundersökningsföretag som leds och styrs av marknadsundersökningsproffs) en enkätundersökning bland 9 908 IT-anställda i 32 länder. Syftet med undersökningen var att samla information om hur anställda använder sociala verktyg för företag på arbetsplatsen och hur användandet och integreringen av de här verktygen varierar mellan företag av olika storlekar (små och medelstora företag jämfört med stora företag). Här följer en översikt över resultatet av undersökningen.