Microsofts vision för sociala verktyg för företag

Microsofts vision för sociala verktyg för företag
Sociala medier är något som alla pratar om i dag – men att människan är en social varelse är ingen nyhet. I alla tider har människor sökt sig till varandra. Vi vill arbeta, leva och åstadkomma saker tillsammans med andra. Det som är nytt är att tekniken ger oss nya sätt att hålla kontakten och kommunicera i realtid utan att bry oss om geografiska avstånd, i en omfattning som vi tidigare aldrig sett maken till.
Den sociala tekniken är ett ganska nytt fenomen ur affärsperspektiv, men den är redan en naturlig del av livet för miljoner och åter miljoner människor. Och de här människorna är dina anställda, dina affärspartner och dina kunder. De är redan vana vid att använda tjänster som Facebook, Twitter och LinkedIn för att dela med sig av allt som intresserar dem och hålla kontakten med vänner, grannar och intressanta personer över hela världen. Här kan man diskutera allt mellan himmel och jord och alla kan bidra till diskussionen på ett meningsfullt sätt.
Många har snabbt gjort den sociala tekniken till en del av sin vardag och konsumenterna blir allt bättre informerade. Allt detta är en del av en stor omvandling som rör nästan alla delar av livet.
På Microsoft är vi övertygade om att den sociala tekniken kommer att bli en naturlig del i allt samarbete med kollegor och kunder, på samma sätt som den redan har blivit oumbärlig för att hålla kontakten med vänner och bekanta. Eftersom sociala medier redan är en integrerad del av vardagslivet behöver ingen sätta sig in i ny, komplicerad teknik när de förs in på arbetsplatsen. Det handlar om att anpassa affärskommunikationen efter hur de flesta människor redan jobbar och kommunicerar. Sociala verktyg för företag speglar de förändringar i arbetslivet som redan pågår.
Microsoft för samman programvara som användarna redan är välbekanta med och en plattform som uppfyller IT-behoven. Resultatet blir en överlägsen upplevelse. Vi har en unik position eftersom vi kan föra samman sociala verktyg med hela vår uppsättning tillgångar: applikationer för sociala nätverk, samarbete, e-post och kommunikation och affärsapplikationer. Du väljer vilka verktyg som just ditt företag behöver för att skapa nya upplevelser och hjälpa dina anställda att få jobbet gjort.
Skapa relationer med dina kunder
Inom sociala nätverk för konsumenter och företag kan du skapa goda relationer med kunder och partner samtidigt som du samlar viktig kunskap. Microsoft bygger in kopplingar till Facebook, Twitter, LinkedIn och Skype för att din marknadsföring i sociala nätverk ska ge så bra resultat som möjligt. Det är en ständig utvecklingsprocess: vi skapar kontinuerligt nya funktioner som enkelt kan anpassas och anslutas till det som framtiden har att bjuda. Dessutom gör integreringen med Microsoft Dynamics (inklusive verktyg för analyser och marknadsföring i sociala medier) att du kan samla kunskap från dina kunder och skapa nya leads.
Stärk banden mellan dina anställda
Det ska vara enkelt för alla dina anställda att hitta varandra, prata, dela information och skapa nya mervärden tillsammans. Vi för samman och integrerar sociala funktioner i applikationer för nätverk, samarbete, e-post och kommunikation och affärsapplikationer. Kombinationen av de sociala nätverksfunktionerna i Yammer, samarbete och hantering av innehåll i SharePoint, produktivitet med Office 365 och kommunikation och närvaroinformation i Lync ger nya, integrerade upplevelser som gör jobbet lättare för alla.
Skapa mer djupgående
engagemang utanför företaget...
...med en komplett, integrerad
uppsättning av sociala verktyg inom företaget.
Samla dina medarbetare för att
leverera
fantastiska
kundupplevelser
Väck dina
kunders intresse med
smartare, snyggare och mer lyhörd
social marknadsföring
Nya kunder
använder kunskaper från sociala nätverk
direkt i ditt
säljarbetsflöde
Dra till dig, engagera
och behåll dina
anställda med hjälp av ett
socialt intranät
Hålla kontakten,
samarbeta och
dela kunskap med sociala
produktivitetsverktyg
Skapa relationer mellan
anställda, partner och
kunder i realtid
mellan olika enheter
Den nya sociala tekniken kan hjälpa dig att omvandla din verksamhet från grunden. Genom att dra nytta av kraften i en komplett uppsättning sociala verktyg kan alla inom organisationen kommunicera lättare över organisationsmässiga och geografiska gränser och skapa bättre, mer djupgående relationer med kunderna.
Börja omvandla din verksamhet i dag:
  • Kom igång med Yammer redan nu. Det är kostnadsfritt och säkert.
  • Ladda ned Lync och prova det i din egen miljö, eller registrera dig för Lync Online.
  • Förvandla ditt sätt att arbeta med Office 365.
  • Testkör Dynamics CRM och klicka här för att chatta om du vill veta mer om möjligheterna att integrera Dynamics och Office 365.