Microsoft Consulting Services

Microsoft Services erbjuder konsulttjänster – allt från strategisk rådgivning och större utrullningar till uppgraderingar och löpande support med fokus på affärsverksamheten.

Microsoft Consulting Services (MCS) är en global konsultorganisation som består av arkitekter, utvecklare, lösnings- och industriexperter. Med vår närhet till produktutveckling, globalt expertnätverk och våra samlade erfarenheter av projekt från hela världen säkerställer vi att ni får maximal verksamhetsnytta från era Microsoftinvesteringar.

Genom att anlita oss får ni tillgång till:

  • Spjutspetskompetens från hela Microsofts produktsortiment och dess tillämpningsområden.

  • Omfattade expertnätverk som inkluderar partners, off-shore, Center Of Excellence och experter från våra kollegor i Europa och resten av världen.

  • Tillgång till olika engagemangsmodeller som spänner från expertstöd i kritiska leveranser till helhetsansvar i hela projektcykeln.

  • Best practice och erfarenheter från hela världen.

  • Ett tryggt val för framtiden.

Några av de prioriterade områden där vi levererar tjänster är:

Client Solutions – driftsättning av Windows 7 Enterprise och Office 2010 (och kommande versioner) som bland annat möjliggör framtidens sätt att arbeta och den intelligenta infrastrukturen.

Business productivity – stöder arbetet genom flexibla och säkra sätt att få tillgång till information, sociala nätverk och samarbeten för att optimera produktiviteten.

Office 365 – hjälper er att skräddarsy er strategi och lösning för att ta de första stegen mot molntjänster.

Tier1 – med Microsoft Application Platform kan vi stötta er i missions- och affärskritiska lösningar med fokus på Business Intelligence, Next Generation Applications och Platform Modernization.

Data Center – syftar till att ge infrastrukturägare och CIO:er möjligheten att leverera it som tjänst och därmed positionera it som en strategisk tillgång.

Dynamics – välkända och anpassningsbara lösningar som är utvecklade för att möta de flesta affärskrav och för att hjälpa våra kunder med trygghet ta viktiga affärsbeslut.

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information.

Kontakta oss

Mattias Haesert

Mattias Haesert
Chef för Microsoft Consulting Services
mattias.haesert@microsoft.com

Thorbjörn Wennerström
Försäljningschef för storkund, privata sektorn
thorw@microsoft.com

Henrik Wahlgren
Försäljningschef för offentlig sektor och små och medelstora företag
henrik.wahlgren@microsoft.com