Windows 8.1 Enterprise: Upplevelser som folk gillar. Lösningar i storföretagsklass.

Windows 8.1 Enterprise är klart att användas

I Windows 8.1 Enterprise samlas allt du gör och använder, från nya mobilappar för företaget till Office-produktivitet. Och du kan söka och surfa och få åtkomst till alla dina data var du än befinner dig. Windows fungerar i alla dina enheter – från bästa surfplattan till en tunn och lätt notebook till en snabb arbetsstation, oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resa. Windows tar hand om allt det viktiga. Nu kan du administrera personliga enheter inom organisationen, utnyttja dina investeringar i företagets infrastruktur och öka säkerheten i företagsmiljön.

Om du för närvarande kör Windows 8 Enterprise och vill gå över till Windows 8.1 Enterprise: Ladda ned Windows 8.1 Enterprise-media från Volume Licensing Service Center (VLSC). Observera att Windows 8.1 Enterprise inte går att uppdatera i Windows Store. Det kan bara uppdateras med media från VLSC. Läs mer om den allmänna tillgängligheten för Windows 8.1.

Om du för närvarande kör en utvärderingsversion av Windows 8.1 Enterprise och vill gå över till Windows 8.1 Enterprise: Ladda ned media från Volume Licensing Service Center (VLSC) och gör en uppgradering på plats. Observera att den här uppdateringsprocessen bara migrerar data på enheten. Alla program (från Windows Store eller skrivbordsprogram) måste installeras om som en del av den här processen. Läs mer om den allmänna tillgängligheten för Windows 8.1.

De bästa datorerna och surfplattorna för företag
De bästa datorerna och surfplattorna för företag

Windows 8.1 Enterprise ger användarna en bättre upplevelse på surfplattor för professionell användning med ett stort utbud av produktivitetsappar och mycket mer. I den här uppdateringen ingår även funktioner som start via skrivbordet och förbättrad navigering med musen och tangentbordet. Det gör den till ett bra val även för dina befintliga bärbara och stationära datorer.

Mer info
Windows-appar för företaget
Windows-appar för företaget

Utnyttja de nya mobilapparna i företaget. De är enklare och snabbare att utveckla, distribuera och hantera.

Mer info
Mobilitet: Produktiv och uppkopplad

     Mobilitet: Produktiv och uppkopplad

Förbättrad funktion för mobilt bredband, NFC-baserad ”tryck för koppling”-funktion med företagsskrivare, inbyggda funktioner för trådlös Miracast-visning och många fler nya funktioner som du kan använda med Windows-enheter var som helst där du vill vara uppkopplad och jobba.

Mer info
Stöder BYOD

     Stöder BYOD

Möjliggör och stöder BYOD för dina mobila användare samtidigt som du optimerar dina befintliga investeringar i administration och infrastruktur.

Mer info
Företagsanpassad säkerhet

     Företagsanpassad säkerhet

För att klara av dagens säkerhetsutmaningar ingår en helt ny uppsättning säkerhetsfunktioner i Windows 8.1 Enterprise. Här finns bland annat utökat stöd för användarautentisering via biometrik och fjärrborttagning av affärsinformation, vilket gör att företagsinformationen är krypterad och kan raderas från en annan plats. Det ger dig större kontroll över företagsinformationen på de anställdas personliga enheter.

Mer info

Fler resurser

Produkter

Kundreferenser

Tube Lines
6.27.2013

Tube Lines

Transportföretag ger personalen mobil datoranvändning och förbättrar den totala servicen.Läs merWatch Video
Toyota Racing Development
2.23.2013

Toyota Racing Development

Bilföretag utvecklar vinnande racingstrategier med hjälp av mobilt banprogram.Läs merWatch Video
Emirates Airline
11.19.2012

Emirates Airline

Flygbolag använder mobilprogram ombord för att ge kunderna bättre service och få bättre personaladministration.Läs merWatch Video
More