Paquet d'interfície de llengua del Microsoft® Office 2013 – Valencià

Idioma:
Español
El Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià proporciona una interfície d'usuari traduïda per a moltes de les aplicacions del Microsoft Office 2013.
 • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
  Versión:

  2013

  File Name:

  languageinterfacepack-x86-ca-es-valencia.exe

  languageinterfacepack-x64-ca-es-valencia.exe

  Fecha de publicación:

  25/07/2013

  File Size:

  12.9 MB

  13.0 MB

   El Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià proporciona una interfície d'usuari traduïda per a les aplicacions següents del Microsoft Office 2013:

  • Microsoft Excel® 2013

  • Microsoft OneNote® 2013

  • Microsoft Outlook® 2013

  • Microsoft PowerPoint® 2013

  • Microsoft Word 2013


  • Amb el Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià, els usuaris poden treballar amb les versions de les aplicacions de l'Office en la llengua de la instal·lació base i veure les ordes i les opcions de les aplicacions en - Valencià.

   Durant la instal·lació del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office Pack 2013, els fitxers que permeten els usuaris canviar la llengua de la interfície d'usuari es copien al disc dur de destinació. Després de la instal·lació, les característiques del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià i les opcions corresponents estaran disponibles des de les aplicacions de l'Office 2013 i des de l'aplicació de configuració de llengua del Microsoft Office 2013.
 • Sistema operativo compatible

  Windows 7; Windows 8

    Sistema operatiu Microsoft Windows 7 de 32 o 64 bits
    Sistema operatiu Microsoft Windows 8 de 32 o 64 bits
    Nota: Assegureu-vos d'instal·lar els Service Pack més recents per al vostre sistema operatiu a fi de garantir una compatibilitat òptima per a la vostra llengua.

   Programari Qualsevol versió del conjunt de programes de l'Office 2013, o bé els productes independents Microsoft Excel, Microsoft OneNote, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint o Microsoft Word, admeten el Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià. Nota: Assegureu-vos d'instal·lar els Service Pack del Microsoft Office més recents per als vostres productes del Microsoft Office. D'esta manera, es garanteix una experiència de l'usuari òptima.

   Ordinador i processador Processador d'1 GHz amb compatibilitat per a SSE2 o superior; 2 GB de RAM com a mínim

   Espai al disc A més de l'espai al disc dur que utilitzen les aplicacions de l'Office 2013 instal·lades,
  • 3 GB d'espai disponible al disc dur.

  • La resta dels requisits del sistema són els mateixos que els necessaris per a les aplicacions de l'Office 2013 que utilitzeu amb el Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office - Valencià.


  • Paquet d'interfície de llengua del Windows Es recomana instal·lar els paquets d'interfície de llengua més recents per al Windows 7 o el Windows 8 per tal d'aconseguir una compatibilitat òptima de llengua al sistema operatiu i a les aplicacions del programari.

   Resolució del monitor i configuració de ppp S'han creat molts tipus de lletra que permeten una lectura òptima amb una resolució de 1366 x 768. Si teniu dificultats per llegir el tipus de lletra de la vostra llengua, actualitzeu la configuració de visualització a esta resolució o, si cal, a una més alta. Teniu en compte que es recomana l'ús de les aplicacions de l'Office 2013 amb la configuració de ppp per defecte del Windows, 96 ppp. Si s'utilitza la configuració de 120 ppp, és possible la mida dels diàlegs de l'Office augmente **** que l'experiència de l'usuari de l'Office no siga tan bona en incrementar en algunes aplicacions.

   Opcions regionals i de llengua A més, es recomana que a totes les Opcions regionals i de llengua del Tauler de control es definisca la llengua del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 - Valencià.

  • Per instal·lar esta baixada:
   1. Baixeu el fitxer LanguageInterfacePack.exe fent clic al botó Baixa (més amunt) i guardeu-lo al disc dur.
   2. Feu doble clic al fitxer de programa LanguageInterfacePack.exe del disc dur per iniciar el programa d'instal·lació.
   3. Seguiu les instruccions de la pantalla per completar la instal·lació.
   4. Una vegada completada la instal·lació, podreu trobar el fitxer Llegiu-me del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 a C:\Fitxers de programa\Common Files\microsoft shared\OFFICE15\2051\LIPread.htm.
   5. L'actualització de l'Office 2010 amb el Paquet d'interfície de llengua de l'Office 2010 instal·lat, o bé d'una edició anterior, a l'Office 2013 amb el Paquet d'interfície de llengua de l'Office 2013 no s'admet. Si voleu actualitzar la instal·lació base de l'Office 2010 a l'Office 2013 amb el Paquet d'interfície de llengua de l'Office 2013, cal que:
    • Desinstal·leu el Paquet d'interfície de llengua de l'Office 2010.
    • Executeu la instal·lació de l'Office 2013 i trieu l'opció d'actualització.
    • Quan la instal·lació de l'Office 2013 s'haja completat, instal·leu i configureu el Paquet d'interfície de llengua de l'Office 2013.   Activació del producte de l'Office:
   Si teniu problemes per llegir tot el codi d'instal·lació del diàleg "Auxiliar d'activació del Microsoft Office" o el codi no es mostra correctament quan utilitzeu el Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013, cancel·leu l'auxiliar i canvieu al producte en la llengua base per tal d'activar el producte del Microsoft Office.

   Instruccions d'ús:
   Per canviar la interfície d'usuari a la llengua del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 – Valencià, seguiu estos passos:

   1. Inicieu les Preferències de llengua del Microsoft Office 2013 des del menú Inici\Tots els programes\Microsoft Office\Eines del Microsoft Office .
   2. A Trieu les llengües de visualització i de l'ajuda, davall de Llengua de visualització , seleccioneu la llengua corresponent i feu clic al botó Per defecte .
   3. A Trieu les llengües d'edició, seleccioneu la llengua corresponent i feu clic al botó Per defecte .
   4. Feu clic al botó D'acord .


   La configuració de llengua que heu seleccionat s'aplicarà la pròxima vegada que inicieu les aplicacions de l'Office.
   Nota: L'ajuda no es pot canviar a la llengua del Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 – Valencià. Sempre es mostrarà en la llengua de la instal·lació original.
   A la llista desplegable Visualitza l'ajuda, seleccioneu sempre la llengua de base. A més, hi ha disponible alguna ajuda en línia en valencià per a
  • l'Excel

  • el OneNote

  • l'Outlook

  • el PowerPoint i

  • el Word


  • Per suprimir la baixada:
  • Eixiu de tots els programes del Microsoft Office.
  • Feu doble clic a la icona Programes i característiques del Tauler de controldel Windows.
  • A l'opció Desinstal·la o canvia un programa feu clic a Paquet d'interfície de llengua del Microsoft Office 2013 – Valencià al quadre Programes instal·lats actualment i, després, seleccioneu l'opció Desinstal·la .
  • Seguiu les instruccions de la pantalla.

Comentarios sobre el sitio web
Microsoft

¿Sobre qué aspecto del sitio web deseas darnos tu opinión?Indica tu nivel de satisfacción con esta página web hoy:

Comentarios:

Enviar