Hrvatska   Promijeni   |   Sva Microsoftova web-mjesta

Home

Unified Communications

Poslovanje se temelji na nesmetanom protoku podataka, ideja i razgovora. Objedinjene komunikacije omogućuju međusobnu povezanost unutar korporacije.

  • Microsoftova rješenja s tehnologijom Unified Communications sadrže aplikacije i uređaje jednostavne za upotrebu koji jamče besprijekornu komunikaciju putem e-pošte, govorne pošte, kalendara, telefona, izravnih poruka te audio, video i web-konferencija. Ta međupovezanost korisnicima omogućuje da brzo saznaju tko je od korisnika dostupan i kada te da s njima komuniciraju na najučinkovitiji način.

  • Microsoftova rješenja s tehnologijom Unified Communications koriste snagu softvera da bi pojednostavnile komunikaciju između tvrtki ili ustanova i njihovih zaposlenika, neovisno o komunikacijskom sredstvu, platformi, uređaju i mjestu. Korisnici mogu brzo i jednostavno pronaći pravu osobu te s njom komunicirati putem svakodnevnih aplikacija i poslovnih procesa.

    Microsoftova tehnologija Unified Communications objedinjuje infrastrukturu VoIP telefona, klasičnog telefona i e-pošte u objedinjenu razmjenu poruka radi korištenja robusnog rješenja e-pošte, govorne pošte, kalendara, izravne razmjene poruka te audio, video i web-konferencija koja su isplativa i kojima je jednostavno upravljati.

  • Vidjeti znači vjerovati. Pogledajte primjere Microsoftove tehnologije Unified Communications.

 
Microsoft TechNet
Microsoft Developer Network

Povezani sadržaji

Vrijeme izazova