Ensin Kokeile helppoja korjauksia

Jos olet aikeissa lähettää puhelimesi korjattavaksi, kokeile ensin näitä helppoja korjauksia. Niillä voit ratkaista ongelman ja säästää siten aikaa ja vaivaa.

easyfix1 Helppo korjaus 1: käynnistä puhelimesi uudelleen

Jos puhelimessasi on irrotettava akku, sammuta puhelin ja irrota sen akku. Odota muutama sekunti, asenna akku takaisin paikalleen ja käynnistä puhelin.
Jos akku ei ole irrotettava, kytke puhelimen virta ja paina virtapainiketta, kunnes puhelin värähtää ja sammuu. Kytke sitten puhelin päälle.

easyfix2 Helppo korjaus 2: Lataa puhelimesi akku

1. Kytke laturi pistorasiaan.

2. Kytke laturi puhelimeen.

3. Kun puhelimen akku on ladattu täyteen, irrota laturi ensin puhelimesta ja sitten pistorasiasta.

Jos akku on täysin purkautunut, saattaa kestää useita minuutteja ennen kuin latauksen ilmaisin tulee näkyviin tai voit soittaa puheluita.

Jos akkua ei ole käytetty pitkään aikaan, sinun on ehkä kytkettävä ja irrotettava laturi ja kytkettävä se sitten uudelleen latauksen aloittamiseksi.

easyfix3 Helppo korjaus 3: Palauta oletusasetukset

Palauta alkuperäisasetukset: Jos puhelimesi ei toimi oikein, voit palauttaa sen asetukset alkuperäisarvoihin. Tämä ei vaikuta puhelimeen tallennettuihin tietoihin ja tiedostoihin, mutta suosittelemme silti, että teet varmuuskopion ennen oletusasetusten palauttamista. Katso lisätietoja käyttöoppaasta.

1. Lopeta kaikki aktiiviset puhelut ja sulje kaikki yhteydet.

2. Valitse: > Asetukset ja Puhelin > Puhelimen hallinta > Oletusasetukset > Palauta.

3. Kirjoita suojakoodi, jos puhelin pyytää sitä.

Kun alkuperäisasetukset on palautettu, puhelin sammuu ja käynnistyy uudelleen. Tämä voi kestää tavallista kauemmin.

Ohjelmistopäivitys

Ohjelmistopäivitys saa usein puhelimesi toimimaan jälleen sujuvasti.

Katso ohjeet ohjelmiston päivittämiseksi

Korjaus

Ota yhteyttä tukeen

Ota meihin yhteyttä valitsemalla haluamasi yhteydenottotapa.

Ota yhteys tukeen

Care Point Vie puhelin Nokia Care -pisteeseen

Etsi lähin Care-piste