Kyllä. Esimerkiksi osoitekirjassa (tai osoitteistossa) pidä vaihtonäppäin painettuna samalla kun käytätNavi™-selausnäppäintä useiden yhteystietojen merkitsemiseen tai merkinnän poistamiseen. Sen jälkeen voit poistaa tai kopioida kaikki valitut kohteet kerralla.