Uusin ohjelmistopäivitys

Viimeisin ohjelmistojulkaisu Nokia Lumia 925 -puhelimeen on Lumia Cyan (3051.50009.1424.00xx)
Päivityksen saatavuus voi vaihdella verkkopalvelun tarjoajan mukaan. Voit tarkistaa päivitykset napauttamalla puhelimessasi Asetukset > puhelimen päivitys.

• Aloitusnäytön parannuksia: kolmannen tapahtumaruutusarakkeen lisäys, suosikkivalokuvan käyttö ruudun mukautettuna taustana
  • Toimintokeskus: näet ilmoitukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta, ja voit käyttää tärkeitä asetuksia helposti mukauttamalla pikatoimintoja
  • Käteviä toimintoja: voit määrittää soittoäänen ja mediaäänten voimakkuuden erikseen, sulkea sovelluksia pyyhkäisemällä alaspäin sovellusvalitsimessa ja kirjoittaa nopeasti liu'uttamalla sormea Word Flow -näppäimistössä
  • Päivittämällä Nokia Storyteller-, Luova studio- ja Nokia Camera -sovellukset saat käyttöösi käteviä uusia toimintoja. Saatavilla Kauppa-sovelluksessa.
  • Parannettu Kauppa-sovellus tukee automaattisia päivityksiä, ja uusi Internet Explorer 11 sisältää lukunäkymän ja muita parannuksia
  • Vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Vinkkejä Lumia Cyan -päivityksen asennukseen

Lumia_Cyan_update Hyvät asiat tulevat suurissa paketeissa! Ennen kuin aloitat päivityksen, sinun kannattaa varmistaa, että puhelimessasi on riittävästi tilaa. Jos sinulla on noin 1,5 gigatavua tyhjää tilaa puhelimesi muistissa, ohjelmistopäivityksen asennus sujuu ongelmitta. Tarkasta laitteesi vapaa tila valitsemalla Asetukset > tallennustilan tiedot. Oheisesta ohjelmistopäivityksen UKK:sta löydät lisätietoja puhelimesi tilan vapauttamisesta tai mahdollisen päivitysvirheen ratkaisemisesta.

Windows Phone 8.1 -laitteiden Lumia Cyan -päivitys koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisen päivitysosan jälkeen puhelimesi tarkistaa päivitykset automaattisesti uudelleen. Noudata kaikkia päivityskehotteita, niin saat käyttöösi kaikki uudet ominaisuudet.

Ohjelmiston päivitysohjeet

Monet ongelmat voivat ratketa puhelinohjelmiston päivittämisellä. Samalla saat puhelimeesi uusia ominaisuuksia, ja sen suorituskykykin paranee. Puhelimesi tukee langatonta OTA-päivitystä, joten et tarvitse kaapeleita tai tietokonetta. Voit ladata ja asentaa päivityksen puhelimen avulla. Lisäksi asetukset, sovellukset, valokuvat ja tekstiviestit säilyvät tallessa.

Vaihe 1. Puhelimesi ilmoittaa, kun päivitys on saatavissa. Voit myös tarkistaa päivitykset valitsemalla puhelimessa Asetukset > puhelimen päivitys.

• Vihje! Tiedonsiirtokustannusten välttämiseksi päivitys kannattaa ladata käyttämällä WLAN-yhteyttä. Ennen kuin aloitat päivityksen, liitä puhelin laturiin tai varmista, että puhelimen akussa on riittävästi (vähintään 50 %) virtaa. Saatat myös joutua vapauttamaan puhelimesta riittävästi tilaa päivitykselle (suositeltava vapaan muistin määrä on 1,5 gigatavua). Tarkista käytettävissä oleva muisti kohdasta Asetukset > tallennusseuranta (tallennustilan tiedot).

Vaihe 2. Tarkastele päivityksiä ja asenna ne yksinkertaisesti napauttamalla ilmoitusviestiä ja noudattamalla näytön ohjeita. Voit asentaa päivityksen heti tai siirtää sen sinulle paremmin sopivaan ajankohtaan.

Vaihe 3. Päivittäminen kestää yleensä noin 15–30 minuuttia, mutta iso päivitys voi puhelinmallista riippuen viedä jopa 2 tuntia. Puhelinta ei voi käyttää päivityksen asentamisen aikana. Noudata puhelimen näytölle tulevia asennusohjeita. Jos puhelimesi käynnistyy uudelleen useita kertoja asennuksen aikana, älä huolestu. Se on aivan normaalia.

Puhelimen uusien ominaisuuksien täysimittaiseen käyttöönottoon saatetaan tarvita muita Kaupasta ladattavia sovelluspäivityksiä. Kauppa-sovellus ilmoittaa tarjolla olevista päivityksistä pian ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Asiakirjat ja tiedostot

• MACNokia Photo Transfer for Mac (10 MB)

Nokia Photo Transfer for Mac on ilmainen sovellus, joka liittää Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetun Nokia Lumia -puhelimen ja Mac OS -tietokoneen toisiinsa sekä helpottaa kuvien ja videoiden siirtämistä laitteiden välillä. Sovellus on saatavana vain englanniksi.

• MACWindows Phone Connector (5.6 MB)

Lataamalla Windows Phone Connector for Mac -ohjelmiston voit synkronoida mediatiedostoja puhelimesi kanssa sekä ladata puhelinpäivityksiä.