Uusin ohjelmistopäivitys

Viimeisin ohjelmistojulkaisu Nokia Lumia 925 -puhelimeen on Lumia Cyan (3051.50009.1447.0000)
Päivityksen saatavuus voi vaihdella verkkopalvelun tarjoajan mukaan. Voit tarkistaa päivitykset napauttamalla puhelimessasi Asetukset > puhelimen päivitys.

• Aloitusnäytön parannuksia: kolmannen tapahtumaruutusarakkeen lisäys, suosikkivalokuvan käyttö ruudun mukautettuna taustana
  • Toimintokeskus: näet ilmoitukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta, ja voit käyttää tärkeitä asetuksia helposti mukauttamalla pikatoimintoja
  • Käteviä toimintoja: voit määrittää soittoäänen ja mediaäänten voimakkuuden erikseen, sulkea sovelluksia pyyhkäisemällä alaspäin sovellusvalitsimessa ja kirjoittaa nopeasti liu'uttamalla sormea Word Flow -näppäimistössä
  • Päivittämällä Nokia Storyteller-, Luova studio- ja Nokia Camera -sovellukset saat käyttöösi käteviä uusia toimintoja. Saatavilla Kauppa-sovelluksessa.
  • Parannettu Kauppa-sovellus tukee automaattisia päivityksiä, ja uusi Internet Explorer 11 sisältää lukunäkymän ja muita parannuksia
  • Vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Vinkkejä ohjelmistopäivityksen asennukseen

Hyvät asiat tulevat suurissa paketeissa! Ennen kuin aloitat päivityksen, sinun kannattaa varmistaa, että puhelimessasi on riittävästi tilaa. Puhelimessa on oltava jopa 1,5 Gt (mallista riippuen) tyhjää tilaa, jotta ohjelmistopäivityksen asennus sujuu ongelmitta. Tarkasta laitteesi vapaa tila valitsemalla Asetukset > tallennustilan tiedot. Ohjelmistopäivityksen UKK:sta löydät lisätietoja puhelimesi tilan vapauttamisesta tai mahdollisen päivitysvirheen ratkaisemisesta.

Päivityksiä saattaa olla saatavilla useita, joten sinun on ehkä toistettava asennusvaiheet asentaaksesi uusimman ohjelmistoversion. Noudata kaikkia päivityskehotteita, niin saat käyttöösi kaikki uudet ominaisuudet. Voit tarkistaa nykyisen ohjelmistoversion valitsemalla Asetukset > lisätietoja.

Ohjelmiston päivitysohjeet

Puhelimesi tukee langatonta OTA-päivitystä, joten et tarvitse kaapeleita tai tietokonetta. Voit ladata ja asentaa päivityksen puhelimen avulla. Lisäksi asetukset, sovellukset, valokuvat ja tekstiviestit säilyvät tallessa. Pitämällä puhelimen ohjelmiston ajan tasalla saat puhelimeesi uusia ominaisuuksia, ja samalla monet ongelmat voivat ratketa.

Vaihe 1. Puhelimesi ilmoittaa, kun päivitys on saatavissa. Voit myös tarkistaa päivitysten saatavuuden siirtymällä kohtaan Asetukset > Puhelimen päivitys ja napauttamalla kohtaa Tarkista päivitysten saatavuus.

• Vihje! Tiedonsiirtokustannusten välttämiseksi päivitys kannattaa ladata käyttämällä WLAN-yhteyttä. Ennen kuin aloitat päivityksen, liitä puhelin laturiin tai varmista, että puhelimen akussa on riittävästi (vähintään 50 %) virtaa. Saatat myös joutua vapauttamaan puhelimesta riittävästi tilaa päivitykselle (puhelinmallista riippuen jopa 1,5 gigatavua). Tarkista käytettävissä oleva muisti kohdasta Asetukset > tallennusseuranta (tallennustilan tiedot).

Vaihe 2. Tarkastele päivityksiä ja asenna ne yksinkertaisesti napauttamalla ilmoitusviestiä ja noudattamalla näytön ohjeita. Voit asentaa päivityksen heti tai siirtää sen sinulle paremmin sopivaan ajankohtaan.

Vaihe 3. Päivittäminen kestää yleensä noin 15–30 minuuttia, mutta iso päivitys voi puhelinmallista riippuen viedä jopa 2 tuntia. Puhelinta ei voi käyttää päivityksen asentamisen aikana. Noudata puhelimen näytölle tulevia asennusohjeita. Jos puhelimesi käynnistyy uudelleen useita kertoja asennuksen aikana, älä huolestu. Se on aivan normaalia.

Puhelimen uusien ominaisuuksien täysimittaiseen käyttöönottoon saatetaan tarvita muita Kaupasta ladattavia sovelluspäivityksiä. Kauppa-sovellus ilmoittaa tarjolla olevista päivityksistä pian ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Puhelinpäivitysten asentaminen on entistä helpompaa Lumia Denim -päivityksestä alkaen, koska voit ajoittaa päivitykset asentumaan sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Toivottu asennusaika on valittavissa kohdassa Asetukset > Puhelimen päivitys. Osa puhelinmalleista tukee nyt päivitysten lataamista muistikortille. Lisätietoja on ohjelmistopäivitysten usein kysytyissä kysymyksissä.

Asiakirjat ja tiedostot

• MACNokia Photo Transfer for Mac (10 MB)

Nokia Photo Transfer for Mac on ilmainen sovellus, joka liittää Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetun Nokia Lumia -puhelimen ja Mac OS -tietokoneen toisiinsa sekä helpottaa kuvien ja videoiden siirtämistä laitteiden välillä. Sovellus on saatavana vain englanniksi.

• MACWindows Phone Connector (5.6 MB)

Lataamalla Windows Phone Connector for Mac -ohjelmiston voit synkronoida mediatiedostoja puhelimesi kanssa sekä ladata puhelinpäivityksiä.