Nokia PC Suite on suunniteltu käytettäväksi vanhoissa Symbian- ja Series 40 -puhelimissa.

• Nokia PC Suitea ei voi käyttää Lumia-puhelinten tai uudempien Nokia Asha -puhelinten kanssa.
  • Jos sinulla on Lumia-puhelin, käytä Zune-tietokonesovellusta (Lumia 505, 510, 610, 710, 800 tai 900) tai Windows Phone -sovellusta (kaikki muut Lumia-puhelimet) musiikin, videoiden ja kuvien synkronointiin sekä uusimpien päivitysten hankkimiseen. Lisätietoja on osoitteessa www.windowsphone.com.
  • Jos puhelimesi on Nokia Asha 500, 501, 502, 503 tai 230, siirrä sisältö tietokoneeseen käyttämällä USB-kaapelia ja tietokoneesi tiedostonhallintaa. Puhelimen ohjelmiston voi päivittää langattomasti. Lisätietoja on osoitteessa http://www.microsoft.com/mobile/support/. Jos sinulla on vanhempi Nokia Asha-, Symbian- tai Series 40 -puhelin, lataa Nokia PC Suite tietokoneeseesi.
  • Nokia PC Suitella voit siirtää sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä, hankkia sovelluksia ja uusimman puhelinohjelmiston sekä synkronoida tietoja puhelimen ja tietokoneen ohjelmien, kuten Office Outlookin, välillä. Voit myös kirjoittaa multimediaviestejä, hallita puhelimen kalenteria tietokoneella ja muodostaa tietokoneella yhteyden Internetiin puhelimen avulla.

Pysy yhteydessä