Nokia PC Suite on tarkoitettu käytettäväksi vanhempien Symbian- ja S40-puhelimien kanssa.

• Nokia PC Suiten avulla voit siirtää sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä sekä noutaa sovelluksia ja uusimman puhelinohjelmiston.
  • Nokia PC Suiten avulla voit synkronoida tietoja puhelimen ja tietokoneen ohjelmien, esimerkiksi Office Outlookin, välillä, luoda multimediaviestejä tai hallita puhelimen kalenteria helposti tietokoneellasi. Voit myös yhdistää tietokoneen internetiin puhelimesi avulla.
  • Voit selvittää, onko puhelimesi yhteensopiva Nokia PC Suiten kanssa, tarkistamalla seuraavista ohjeista, mitä Nokia PC Suiten asennus edellyttää.
  • Onko sinulla Nokia Lumia -puhelin? Et voi käyttää Nokia PC Suitea, mutta voit synkronoida musiikkia, videoita ja kuvia sekä hakea uusimmat puhelinpäivitykset puhelimen mallin mukaan Zune-tietokonesovelluksella tai Windows Phone -sovelluksella. Lisätietoja on puhelimesi käyttöohjeessa sekä osoitteessa www.windowsphone.com.
  • Onko sinulla Nokia Asha -puhelin (aiempi kuin Nokia Asha 500)? Lataa tietokoneeseen Nokia Suite -ohjelmisto.
  • Onko sinulla Nokia Asha -alustaa käyttävä puhelin (Nokia Asha 500 tai uudempi)? Siirrä sisältöä puhelimesta tietokoneeseen käyttämällä USB-kaapelia ja tietokoneen tiedostonhallintasovellusta. Päivitä puhelinohjelmisto Over the Air (OTA) -toiminnolla. Lisätietoja on puhelimesi tukisivulla osoitteessa www.nokia.com/support.

Pysy yhteydessä