Nokia Suite on suunniteltu käytettäväksi useimmissa Symbian- ja Series 40 -puhelimissa.

• Nokia Suitea ei voi käyttää Lumia-puhelinten tai uudempien Nokia Asha -puhelinten kanssa.
  • Jos sinulla on Lumia-puhelin, käytä Zune-tietokonesovellusta (Lumia 505, 510, 610, 710, 800 tai 900) tai Windows Phone -sovellusta (kaikki muut Lumia-puhelimet) musiikin, videoiden ja kuvien synkronointiin sekä uusimpien päivitysten hankkimiseen. Lisätietoja on osoitteessa www.windowsphone.com.
  • Jos puhelimesi on Nokia Asha 500, 501, 502, 503 tai 230, siirrä sisältö tietokoneeseen käyttämällä USB-kaapelia ja tietokoneesi tiedostonhallintaa. Puhelimen ohjelmiston voi päivittää langattomasti. Lisätietoja on osoitteessa http://www.microsoft.com/mobile/support/. Jos sinulla on vanhempi Nokia Asha-, Symbian- tai Series 40 -puhelin, lataa Nokia Suite tietokoneeseesi.
  • Nokia Suitella voit siirtää valokuvia, videoita, musiikkia ja muuta sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä. Voit myös hankkia uusimman puhelinohjelmiston, ladata maksuttomia karttoja, asentaa ohjelmistopäivityksiä ja varmuuskopioida tärkeää sisältöä. Nokia Suitella voit lisäksi kopioida yhteystiedot, kalenterin ja valokuvat Symbian- tai Series 40 -puhelimesta Lumiaan: kopioi sisältö Microsoft OneDrive -verkkopalveluun Nokia Suitella ja kirjaudu sitten Microsoft-tilillesi Lumialla.
  • Hae ohjeita ja etsi vastauksia Nokia Suite -ohjelmistoa ja puhelinta koskeviin kysymyksiisi avaamalla Nokia Suite. Valitse Ohje-valikosta Nokia Suite -ohjelmiston ohje. Voit myös siirtyä Nokia Suite -ohjelmistossa Tuki-näkymään ja napsauttaa kohtaa Ohjeet.

Usein kysytyt kysymykset

Näytä enemmän
  • PC Nokia Suite (101 MB)

Nokia Suite on ilmainen ohjelmisto, jonka avulla Nokia-puhelin ja Windows-tietokone voidaan liittää toisiinsa. Se helpottaa sisällön siirtämistä laitteiden välillä. Nokia Suite -ohjelmiston avulla voit noutaa tietokonetta käyttämällä puhelimen ohjelmistopäivityksiä, varmuuskopioida tietoja, noutaa uusia katukarttoja ja synkronoida musiikkia, valokuvia ja yhteystietoja. Yhteensopiva Windows 8-, Windows 7-, Windows Vista- tai Windows XP -tietokoneen kanssa.

Video-ohjeet

Nokia Series 40: Update your phone software with Nokia Suite

Pysy yhteydessä