Tämä sähköpostilomake on vain asiakasvalituksia varten. Emme pysty vastaamaan yleisiin tai korjaukseen liittyviin kyselyihin, joten käytä yllä olevaa tukilinkkiä, jos tarvitset tukea näillä osa-alueilla.

Ennen kuin otat meihin yhteyttä Nokia-tilisi palauttamiseksi, kokeile käyttää salasanan palautusta vierailemalla osoitteessa https://account.nokia.com ja valitsemalla Unohtunut salasana. Jos tarvitset erityisesti Marketplaceen liittyvää tukea, vieraile Windows Phone -verkkosivustolla.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.