Aukioloajat: maanantaista perjantaihin kello 9-17 (paitsi juhlapyhinä) 09-81710436.

Ennen kuin soitat
Pidä seuraavat tiedot saatavilla nopeuttaaksesi puhelusi käsittelyä:

Mikäli mahdollista, soita meille muusta puhelimesta kuin siitä, mitä puhelu koskee, jotta vikaa voidaan etsiä puhelimesta suoraan puhelun aikana.

Etsi laitteesi sarjanumero (IMEI) yhdellä seuraavista tavoista:

• Jos sinulla on Lumia-puhelin, valitse Asetukset Tietoja Lisätietoja, ja etsi sarjanumero (IMEI)
  • Katso puhelimen SIM-korttipaikasta tai sen sivusta.
  • Kirjoita *#06# puhelimeesi. Jotkin puhelimet näyttävät sarjanumeron, kun tämä koodi kirjoitetaan.
  • Jos puhelimessasi on irrotettava akku, sammuta puhelin ja irrota sen akku. Sarjanumero (IMEI) on painettu puhelimen sisällä olevaan valkoiseen etikettiin.
  • Voit aina tarkistaa sarjanumeron (IMEI) puhelimen alkuperäispakkauksesta.
  • Katso ostotositteesta/kuitista/sopimuksesta.
  • Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Sarjanumeron jälkeen voi olla kirjaimet ESN, IMEI tai MEID
Esimerkki (kirjoita kaikki kirjaimet isoina):
ESN: 12345678912 (11 numeroa)
IMEI: 123456789123456 (15 numeroa)
MEID HEX: 123A456B789C123 (14 tai 15 merkkiä)

Anna meille palautetta

Vastaa lyhyeen kyselyyn verkkokokemuksestasi kun olet valmis.

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi verkkokokemuksestasi. Kyselyikkuna avautuu, kun poistut sivustosta.

Vastaa lyhyeen kyselyyn verkkokokemuksestasi kun olet valmis.

Kiitos!

Kysely avautuu tähän, kun poistut sivustosta.