Haluatko luoda sovelluksen? Vapauta loistavat ideasi ja luo oma sovelluksesi Windows 8:lle, Windows Phone:lle sekä Azurelle. Käytössäsi ovat kaikki resurssit, joita tarvitset Windows -sovelluksen luomiseen ja julkistamiseen Windows-kaupassa.

Jos tarvitset Windows 8 -laitteita projektien testaukseen tai haluat osallistua maksuttomiin koulutuksiimme niin autamme sivua mielellämme.

Nyt on oikea hetki nostaa käsi pystyyn ja kertoa jos yrityksellänne on osaamista Windows 8 -sovellusten tekoon. Tarvitsemme tietoa tekijöistä, joille voimme ohjata heille uusia asiakkaita. Järjestämme kumppaneille koulutuksia Windows 8:aan liittyen. Autamme markkinoinnissa jotta hyvät Windows 8-sovelluksesi saisivat lisänäkyvyyttä.

Kerro yrityksesi nimi, Windows Store -julkaisijanimi (jos teillä jo on sellainen), yhteyshenkilönne tiedot sekä lyhyt kuvaus, millä aikataululla ja mitä olette suunnittelemassa tai toteuttamassa. Jos teillä on erityistarpeita sovellukseesi liittyen, kertokaa siitä myös meille. Olemme täällä auttamassa sinua!

Voit ladata tästä helppokäyttöisen oppaan, jonka avulla voit luoda ensimmäisen oman sovelluksesi Lataa opas »