Microsoft Oy:n kotisivu | Sivukartta | Microsoft maailmalla
Etusivu Hae mukaan Verkostokumppanit Lisätietoa Ajankohtaista
-

Ajankohtaista

-

-

BizSpark Finland Facebook- ja LinkedIn-sivut on avattu!

Olemme avanneet Facebook- ja LinkedIn-sivustot. Käy tykkäämässä Facebookissa tai liittymässä LinkedIn-sivuston jäseneksi. Tiedotamme jatkossa BizSparkin jäsenille tarkoitetuista koulutuksista sekä ajankohtaisista asioista näillä sivuilla.

OLETKO JO MICROSOFTIN NETWORK MEMBER?

BizSpark-ohjelman lisäksi sinun kannattaa kirjautua Microsoftin Network Member -kumppaniohjelmaan. Rekisteröitymällä Microsoftin kumppaniohjelman perustasolle eli Network Member -tasolle saat käyttöösi suuren määrän tuotedokumentaatiota ja informaatiota tulevista tuotejulkistuksista. Lisäksi voit osallistua kumppanikoulutuksiin, saat tietoa tulevista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Network Member -kumppanina saat myös pääsyn Partner Online Technical Community -verkkotukisivustolle, jonka kautta saat apua ja neuvoja Microsoft-teknologioihin liittyvissä kysymyksissä. Network Member -tasolle liittyminen on maksutonta ja rekisteröityminen kestää noin 15 minuuttia. Lisätietoja ja kumppaniohjelmaan rekisteröityminen löytyy kumppanisivustolta https://partner.microsoft.com/finland

 
-
-