Kevään upeat Windows 8 -laitteet: kosketuksen voimaa

Uudet, kosketusnäytölliset Windows 8 -laitteet päivittävät yrityksen työvälineet yhteisöllisemmän työnteon aikaan. Joustavaan työkäyttöön suunnitellut Windows 8 -tabletit ovat täysiverisiä, tehokkaita PC:itä, joiden erinomainen laiteyhteensopivuus ja hallinnan helppous tekevät niistä optimaalisen valinnan yrityskäyttäjälle. Juuri julkistettu, pilvipalveluja hyödyntävä Microsoft Office täydentää tehokkaan ja intuitiivisen sujuvan käyttökokemuksen kaikille laitteille.

HP ElitePad 900 G1

Yrityksille suunniteltu tablet HP ElitePad 900 G1 on ensiluokkaisen ohut ja kevyt. Sen tyylikäs ulkoasu, kosketusominaisuudet ja vaivaton hallittavuus tekevät siitä miellyttävän työkaverin. Yrityskäyttäjää miellyttävät myös tarkasti suunnitellut lisävarusteet, kuten täysikokoinen näppäimistö, telakointiasema ja akun käyttöikää pidentävä suojus. Kestävän, alumiinireunuksisen näytön koko on 10,1 tuumaa eli halkaisijaltaan 25,7 cm. Kahdeksan megapikselin kameralla otat tasokkaita valokuvia ja soitat  videopuheluita 1 080 kuvapisteen tarkkuudella. Hinnat alk. 923 euroa (sis. alv 24 %).

Fujitsu Stylistic Q702

Upea hybriditablet Fujitsu STYLISTIC Q702 on ammattilaistason kannettava magnesiumkansineen ja monipuolisine liitäntöineen. Näyttö irtoaa kätevästi, jolloin käytössäsi on sormenjälkitunnistuksella ja 4G-teknologialla varustettu tabletti, jonka 11,6 tuuman näyttöä käytät niin sormin kuin kynällä. Hinnat alk. 2 000 euroa (sis. alv 24 %), hinta sisältää näppäimistöosan.

Samsung ATIV Smart PC Pro

Samsung ATIV Smart PC Pro yhdistää PC:n muokattavuuden ja tehon sekä tabletin vapauden ennen näkemättömällä tavalla. Suorituskykyinen, 11,6 tuuman FullHD-näytöllä varustettu Intel i5 -pohjainen laite on näppäimistöön liitettynä täysiverinen  annettava tietokone. Irrottamalla näppäimistön muutat sen kätevästi tabletiksi. Integroidun 3G:n ansiosta Smart PC Pro on verkossa lähes kaikkialla. Standardien USB-liitäntöjen ja MicroHDMI-liitännän ansiosta myös suuremman näytön tai oheislaitteiden käyttö käy kätevästi. Hinnat alkaen 1 799 euroa (sis. alv 24 %).

Dell Latitude 10

Dell® Latitude™ 10 -taulutietokone on suunniteltu integroitumaan yritysjärjestelmiin helposti ja turvallisesti. Latitude 10:n  vakioitavuus, telakoitavuus ja yritystason tukipalvelut takaavat saumattomuuden yrityskäytössä. Windows 8 Pro –käyttöjärjestelmän käyttö on intuitiivista 10,1 tuuman HD-kosketusnäytön avulla. Näyttö on suojattu kestävällä Corning® Gorilla ® -lasilla ja tietoturvaa lisäävät mm. sormenjälkitunnistin ja toimikortinlukija. Liikkuvien yrityskäyttäjien tarpeisiin vastaaminen ei ole ollut helpompaa. Hinnat alkaen 1 053 euroa (sis. alv 24 %).

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Lenovo ThinkPad Tablet 2 on ohut, kevyt, kestävä ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu tyylikäs tablet yrityskäyttöön. ThinkPad 2 -tabletissa on 10.1 tuuman HD -tasoinen LED IPS –kosketusnäyttöpaneeli kynätuella, tehokas Intel Atom -suoritin. Näytön lasi on erittäin kestävää Dragontrail -lasia. Magnesium –kehikko suojaa komponentteja kolhuilta ja tärähdyksiltä. Hinnat alkaen 990 euroa (sis. alv 24 %).

Acer ICONIA W510P

Acer ICONIA W510P on ensiluokkainen ja monipuolinen Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmällä varustettu tablet vapautta ja helppoutta haluaville ammattikäyttäjille. W510 on tehokas kumppani sisällön tuottamiseen: tabletin mukana tulee näppäimistötelakka, joka sekä helpottaa kirjoittamista että kasvattaa akun keston jopa 18 tuntiin. Kääntämällä tablettia 295 astetta, se siirtyy presentaatiotilaan, joka on hyödyllinen esimerkiksi videoita katsottaessa, verkkoa selailtaessa tai PowerPointesityksiä pidettäessä. W510:n tarkka ja laajakulmainen kosketusnäyttö on 10,1-tuumainen. Hinnat alk. 649 euroa ilman näppäimistötelakkaa ja näppäimistötelakalla 779 euroa (sis. alv 24 %).

Julkaistu: 7.3.2013