Uusi Windows-aikakausi on alkanut

Täysin uudella tavalla ajateltu Windows 8 -käyttöjärjestelmän ennakkoversio on nyt ollut ihmisten testattavana kuukauden ajan. Käyttäjien ensipalautteet ovat olleet mairittelevat: uutta käyttöjärjestelmää on kehuttu visuaaliseksi ja mutkattomaksi käyttää laitteella kuin laitteella.

Windows-liiketoimintajohtaja Tom Toivosella on aihetta tyytyväisyyteen. Uuden käyttöjärjestelmän ennakkoversiota on ladattu ennakoitua enemmän ja palaute on ollut hyvää juuri niistä asioista, mihin Microsoftilla suunnittelussa panostettiin. Ennakko version palautteen perusteella Microsoft kehittää lopullisen Windows 8 -käyttöjärjestelmän.

”Nopeasti toimintavalmis ja heti verkossa on tämän päivän käyttäjille erittäin tärkeä asia. Windows 8 täyttää tämän vaatimuksen poikkeuksellisella tavalla. Saumaton yhteys pilvipalveluihin tuo puolestaan tärkeät ihmiset ja asiat mutkattomasi lähelle ja tekee niin työstä kuin vapaa-ajasta yksinkertaisesti sujuvampaa.”

Windows 8 on toteutettu Windows 7 nopeuden ja luotettavuuden vankalle perustalle ja tarjoaa yhteensopivan kokonaisuuden laitteesta ja käyttötavasta riippumatta.

Suurin ero käyttäjän silmissä aikaisempiin Windows-käyttöjärjestelmiin verrattuna on varmasti Windows 8:n nopea ja sujuva kosketus näytöille suunniteltu käyttöliittymä, jota pystyy helposti käyttämään myös näppäimistöllä ja hiirellä. Myös Windows 7:n kaltainen perinteinen työpöytä on valittavissa.

”Windows 8 tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen riippumatta siitä käytätkö tietokonetta kosketusnäytöllä tai hiirellä ja näppäimistöllä”, Toivonen vakuuttaa.

Julkaistu: 28.3.2012