Windows Phone 8 on paras puhelin yrityskäyttöön

Microsoftin uusi Windows Phone 8 -älypuhelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa erittäin henkilökohtaisen
kokemuksen yhdistämällä käyttäjän hänelle tärkeimpiin ihmisiin ja asioihin. Käyttöjärjestelmän täydentävät mm. Nokian, Samsungin ja HTC:n Windows Phone 8 -älypuhelimet, joista jokainen erottuu omankaltaisen
muotoilun, värien ja ominaisuuksien ansiosta nykyisistä älypuhelimista.

Live Tiles -tapahtumaruudut ovat Windows Phone -puhelinten sielu. Missään muussa älypuhelimessa ei ole vastaavaa ominaisuutta. Käyttäjä voi valita aloitusnäyttönsä tapahtumaruutuihin itselleen kaikkein tärkeimmät ihmiset, sovellukset, musiikin, valokuvat ja monta muuta asiaa.

Täydellinen kumppani yrityskäyttöön ja muille Windows-laitteille

Samankaltainen käyttökokemus, samanlainen teknologia ja sisäänrakennettu SkyDrive-pilvipalvelu
tekevät Windows Phone 8 –laitteesta saumattomasti yhteensopivan Windows 8 PC -laitteiden, -tablettien kanssa. Esimerkiksi tien päällä asiakirjaa voi muokata Windows Phone 8 -älypuhelimella ja jatkaa työskentelyä Windows 8 -tietokoneella kohdasta, johon muokkaus reissussa päättyi. Sama saumattomuus jatkuu viihteen ja pelien parissa Xbox 360 -konsolilla.

Windows Phone 8 tarjoaa yrityskäyttäjälle paljon. Esimerkiksi sen uudet tietoturvaominaisuudet ovat vertaansa vailla. Keskusmuisti suojataan BitLocker-teknologialla ja toinen Windowsista tuttu toiminto, Secure Boot, estää Windows-puhelimen murtamisen.

Kaikissa Windows Phone 8 –puhelimissa on luonnollisesti viimeisin Office 2013 Mobile -ohjelmisto, ja se tukee saumattomasti mm. Exchange ja SharePoint-palvelimia sekä Office 365 -palvelua.

Windows Phone 8 uusia ominaisuuksia:

 • Ainoa puhelin, jossa on Live Apps -sovellukset. Ne tuovat aloitusnäyttöön esimerkiksi uutisotsikoita
  tai vaikkapa lentoaikatauluja. Live Apps -sovellusten ansiosta esimerkiksi Facebookin päivitykset voi lukea näppäinlukitun puhelimen lukitusnäytöltä.
 • Parhaat sovellukset. Windows Phone –kaupassa on jo 120 000 sovellusta, joista valita ja lisää tulee joka päivä.
 • Lasten nurkkaus. Yksinoikeudella Windows Phone 8:ssa oleva lasten nurkkaus on huoleton tapa antaa lastesi käyttää älypuhelinta ilman pelkoa kuvien katoamisesta, väärään paikkaan menevistä sähköposteista tai soitoista..
 • Kohtauspaikat. Kohtauspaikan avulla voi perustaa toisten Windows Phone 8 -käyttäjien kanssa yksityisiä ryhmiä, joiden kanssa voi helposti ja yksityisesti kommunikoida tai vaikkapa jakaa kalenteritietoja ja muistiinpanoja.
 • Aina päällä oleva Skype. Pian markkinoille tulevan
  Skype-sovelluksen avulla voi Skype-puheluja
  soittaa ja vastaanottaa kuten tavallisia matkapuhelinpuheluja
  suoraan henkilön yhteystiedoista.
 • Office 2013
 • BitLocker. Keskusmuistin vahva salaus
 • Laitehallinta.
 • Ei ole haittaohjelmia.

Julkaistu: 22.11.2012