Executive Circle

KUMPPANIT

Platina

accenture avanade

Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 246 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita 120 maassa. Accenture yhdistää vankan kokemuksen, kattavan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Accenture työskentelee yhdessä yritysten tai julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenaan auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti. Accenturen liikevaihto oli 31.8.2011 päättyneenä tilivuotena 25,5 miljardia dollaria.

www.accenture.fi

Avanade suunnittelee ja toteuttaa innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja Microsoft teknologialla. Avanaden palvelut auttavat organisaatioita tehostamaan toimintaa, tuottavuutta ja myyntiä toimialasta riippumatta. Avanade on todellinen syväosaaja Microsoft teknologiassa. Tämä yhdistettynä kattavaan toimiala-osaamiseen ja ja maailmanlaajuiseen asiantuntijaverkostoon takaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun sekä järkevän kustannustason. Avanade hyödyntää projekteissaan uusinta teknologiaa ja on tukenut jo useita Suomalaisia avainasiakkaita esimerkiksi pilviteknologian hyötyjen valjastamisessa turvallisesti. Onnistuneet projektit ja mitattu 96% asiakastyytyväisyys ovat taustalla pitkäkestoisissa, jatkuvissa asiakassuhteissa. Accenturen ja Microsoftin vuonna 2000 perustama ja yhteisesti omistama yhtiö toimii yli 20 maassa yli 16 000 ammattilaisen voimin.

www.avanade.com

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian maiden johtava it-infrastruktuuriratkaisujen, -tuotteiden ja -palveluiden toimittaja. Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio, johon kuuluu noin 400 työntekijää. Atea auttaa asiakkaitaan luomaan mielekkäämmän ja tuottavamman työympäristön linkittämällä liiketoiminnan tarpeet ja fiksut tietotekniikkaratkaisut.

www.atea.fi

logica

Logica on nyt osa CGI:tä. Olemme globaali IT-palvelu- ja liiketoimintayritys, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan oman toimintansa tavoitteet. Toimintaamme on yrityksen perustamisesta lähtien ohjannut kyky tunnistaa asiakkaidemme liiketoimintahaasteet ja tarjota korkealuokkaisia palveluita niiden ratkaisemiseksi. Palveluksessamme on 72 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Toimimme lähellä asiakkaitamme, kannamme vastuun ja reagoimme nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Globaali osaamisemme, kattavat palvelut ja niiden laajuus ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä kansainvälisesti missä vain, milloin vain.

www.cgi.com  |  www.logica.fi

innofactor

Innofactor on suurin suomalainen Microsoft-ratkaisuihin keskittynyt toimittaja, joka pyrkii asiakkaidensa kanssa pitkäaikaiseen lisäarvoa tuottavaan kumppanuuteen.

Innofactor toteuttaa yrityksille ja julkishallinnon yhteisöille suunnattuja ratkaisuja viidellä pääalueella: web- ja viestintäjärjestelmät, sähköinen asiointi ja nettikaupan ratkaisut, dokumenttien ja laadunhallinta, CRM, ERP ja operatiiviset ratkaisut, sekä Business Intelligence ja tiedonhakuratkaisut. Tarjoamme järjestelmät voidaan asentaa asiakkaan omille palvelimille tai tarjota palveluna Innofactorin palvelukeskuksesta ja Microsoftin pilvestä. Innofactor toimii yhteensä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Tanskassa. Innofactor Oyj on NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistan nopeimmin kasvava IT-yritys.

www.innofactor.fi

mepco

Mepco Oy toimittaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä henkilöstönohjaukseen. Mepco on ansainnut Microsoftin kultakompetenssit kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Yhtiö on nimetty toistuvasti maailman parhaiden Microsoft Dynamics -toimittajien joukkoon. Mepcon palveluksessa on noin 140 henkilöä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Mepco on osa Accountor Group Software Divisionia. Accountor Group on Pohjois-Euroopan suurin talous- ja palkkahallinnon palvelujen tuottaja.

www.mepco.fi

Kulta

Affecto on liiketoimintatiedon hallinnan (Enterprise Information Management, EIM) edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan ja kilpailukykyään tiedon paremmalla hyödyntämisellä johtamisessa ja päätöksenteossa. Affecton pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa ja Puolassa. Yhtiön palveluksessa on yli 1100 henkilöä.

www.affecto.com

Hämeenlinnan Telefoniyhdistys perustettiin vuonna 1883. Silloin puhelimet asennettiin 29 osakkaalle. Sentraalisantrojen vuosikymmeninä puhelimet palvelivat ensin yrityselämää – kauppiaita, tehtailijoita, tärkeimpiä liikemiehiä. Puhelimet yleistyivät kuitenkin nopeasti. Palveluasenne oli kohdallaan alusta asti, ja joku enteili tulevaakin, kun jo 50-luvulla huoltoauton kyljessä luki ”Puhelimessa nopeasti – AINA kaikkialle”

Puhelinverkon digitalisoituminen ja internet ovat tehneet kommunikoinnista nopeaa ja tasa-arvoista. Tieto todella liikkuu nykyisin, AINA ja kaikkialle. Tänä päivänä jo 1800-luvulla aloitettu perinne kulkee AinaCom Oy:ssä, joka on kasvanut Suomen neljänneksi suurimmaksi, valtakunnallisesti palvelevaksi operaattoriksi. Vaikka välineet ovat muuttuneet, menestys syntyy samoista aineksista. Perinne velvoittaa poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Liki 130 vuoden kokemuksen tuoma osaaminen on nyt keskittynyt palvelemaan sitä ihan alkuperäistä käyttäjäryhmää – toisia yrityksiä. Ja koska yritykset muodostuvat ihmisistä, AinaCom erottuu kahdella tavalla: sen palvelut ovat aina oikeankokoiset kaiken kokoisille yrityksille. Ja se erinomainen palvelu; se on tarkoitettu niille ihmisille yrityksen takana.

AinaCom on yritysten tietoliikenneratkaisuihin keskittynyt pieni suuri palveluntarjoaja. Meidän tehtävämme on siirtää tekstiä, kuvaa, ääntä ja liikkuvaa kuvaa ihmiseltä toiselle, ja auttaa siten yritystäsi menestymään liiketoiminnassaan.

www.ainacom.fi

atBusiness on tietotekniikan palveluyritys, joka tuottaa asiakkaidensa liiketoiminnan menestykselle välttämättömiä ratkaisuja. Strategisen kumppanin asemamme nojaa syvään luottamukseen, innovatiivisuuteen, ketteryyteen, korkeaan laatuun sekä kestävään kasvuun. Ratkaisumme perustuvat tarkoituksenmukaisiin teknologioihin ja kumppanuuksiin, sillä jokainen bisnes on omanlaisensa. Asiakkaitamme palvelee lähes 200 ammattilaista Espoossa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Pietarissa.

www.atbusiness.com

Suomalaisen Attidon erikoisosaamista on liiketoiminnan tietojärjestelmien konsultointi, kehittäminen ja optimointi. Attido toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin vastaavat ratkaisut laadukkaasti valmiiksi asti ja huolehtii niiden tukipalveluista ja suorituskyvystä koko elinkaaren ajan. Attido työllistää yli 100 tietojärjestelmien ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Isossa-Britanniassa.

www.attido.fi

Digia on suomalainen ohjelmistoratkaisu- ja palveluyhtiö. Huippuosaajamme luovat oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen arkeen. Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä toimintaa tehostavien ja asiakaskokemusta parantavien monikanavaisten yritysratkaisujen avulla. Asiakkaamme luottavat asiantuntijoihimme, syvään toimialaymmärrykseemme ja tunnetusti laajaan teknologiaosaamiseemme. Innovatiiviset tuotteemme ovat ihmisten saatavilla ympäri maailmaa. Toimitamme ict-ratkaisuja ja -palveluja eri toimialoille, joista keskeisiä ovat finanssi, julkishallinto, kauppa ja palvelut sekä telekommunikaatio. Digia toimii Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (DIG1V).

www.digia.fi

Useat suomalaiset keskisuuret ja suuret organisaatiot ovat hankkineet taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmänsä pilvipalveluratkaisuna. Näiden joukossa ovat mm. Attendo, Comptel, Talentum, Veolia Transport ja Leijona Catering. Palvelun niille tarjoaa Efima Oy, joka ohjelmistojen lisäksi tuottaa taloushallinnon ulkoistus- ja konsultointipalveluja. Nopeasti kasvavan Efiman vankka taloushallinnon ja tietotekniikan osaaminen ja asiakkaan liiketoimintatavoitteita tukevat ratkaisut ovat asiakastyytyväisyyden perusta.

www.efima.com

Evolvit on ICT-alan palveluyritys, joka elää asiakkaiden luottamuksesta. Luottamus taas syntyy todistamalla tuottamamme arvo liiketoiminnallesi jokaisessa yhteisessä projektissamme ja hankkeessamme. Mietimme kaikessa, mikä ratkaisu parhaiten edistäisi sinun tavoitteitasi ja liiketoimintasi kehittymistä. Ja me myös toteutamme sen tinkimättömästi.

Yhtiö on erikoistunut vaativien verkkopalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä tietokanta- että BI-ratkaisujen toimittamiseen. Microsoft on tärkein teknologiakumppanimme ja panostamme paljon osaamisemme syventämiseen ja laajentamiseen. Evolvit on ollut kehittämässä ja uudistamassa verkkopalveluja jo monen vuoden ajan. Toimimme hankkeissa läheisessä yhteistyössä sekä liiketoiminnan että tietotekniikkaorganisaation kanssa ja usein myös eri toimittajien ja järjestelmien välisenä integraattorina. Tietovarastointi- ja BI-ratkaisuja toteutamme SQL Serverin tarjoamaa teknologiaa käyttäen ja meillä on myös jo kokemusta SQL Server 2012:n uusimpien ominaisuuksien hyödyntämisestä asiakasprojekteissa.

www.evolvit.fi

moonsoft

Moonsoft on suomalainen vuonna 2004 perustettu tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin, kuten lisenssien hallintaan ja tietojärjestelmien integrointiin erikoistunut yritys.

Yrityksen toiminnassa yhdistyvät kokemus, asiakaslähtöisyys, tekninen osaaminen sekä aito innostus ohjelmistoihin. Myymme tietokoneohjelmistoja yritysten, oppilaitosten sekä julkishallinnon tarpeisiin kaikilta merkittäviltä valmistajilta.

Moonsoftin perustajajäsenillä on vuosikymmenien kokemus ohjelmistoalalta. Tänä aikana olemme muodostaneet käsityksen siitä, miten yrityksen tulee palvella asiakkaitaan ollakseen menestyvä, innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä. Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat hyvään asiakaspalvelutasoon ja kilpailukykyiseen, terveeseen hinnoitteluun.

Moonsoftilla on todellista käyttökokemusta monista ohjelmista, joita myymme. Käytämme ohjelmistoja omassa toiminnassamme mahdollisimman tehokkaasti. Tämä kehittää osaamistamme ja auttaa siten myös asiakkaitamme.

www.moonsoft.fi

moonsoft

Orange Business Services on France Telecomin B2B-palveluihin erikoistunut, globaalisti toimiva yritys. Se tarjoaa johtavia viestinnän ratkaisuja globaalisti toimiville yrityksille ympäri maailmaa. Orange Business Services toimii 220 maassa tai alueella ja tarjoaa paikallista tukea 166 paikassa ympäri maailmaa. Orange Business Servicesin yhtenäinen puhe- ja dataverkko on maailman suurin. Yritys tarjoaa kattavat tietoliikennepalvelut pilvipalveluista yritysten mobiilipalveluihin, M2M-, laajakaista-, turva- ja videoneuvottelupalveluihin ja yhdistettyyn viestintään (Unified Communications). Orange Business Servicesillä on tuhansia yritysasiakkaita ja 1,4 miljoonaa palveluiden käyttäjää. Yritys on voittanut neljä kertaa Best Global Operator at the World Communications Awardin.

Orange Business Services tarjoaa IP-pohjaisia puhepalveluita – esimerkiksi globaalia SIP-trunking –palvelua - maailmanlaajuisesti omassa IP-pohjaisessa puhelinverkossaan. Puheluiden keruu ja reititys hoidetaan maailmanlaajuisesti yhteyskeskuksiin (Contact Center) tai suoraan asiakkaille (Call Collect). Puheluiden keruu palvelunumeroineen on saatavilla yli 110 maassa. Palvelu mahdollistaa yrityksille yhteyspalvelujen keskittämisen (one-stop-shopping) ja monipuoliset puhelujen reitittämisratkaisut.

www.orange-business.com

Sonera tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun. Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia

www.sonera.fi

moonsoft

Tieto on Suomen suurin tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden ratkaisujemme ja palvelujemme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. 18.000 tietolaisen yhteisenä tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella.

www.tieto.fi

Pronssi

Academica tarjoaa yrityksille kaiken tarvittavan IT-infran palveluna, jotta yritykset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintansa kasvattamiseen. Academican tarjoamat palvelut tehostavat yrityksen työntekijöiden päivittäistä työntekoa kehittyneillä ja toimintavarmoilla ratkaisulla sekä tuovat merkittäviä kustannussäästöjä yrityksen IT-toiminnan koko elinkaaren kustannuksille. Academican asiakas voi halutessaan ostaa IT-palvelut itselleen sopivina kokonaisuuksina tai myös omaan hallintaansa.

Academican palveluiden toimivuus, palvelun nopeus ja henkilöstön ammattitaito nojaavat vahvasti siihen, että Academica tuottaa itse kaikki olennaiset palvelun komponentit ilman kolmansia osapuolia. Academicalla on omat konesalit, oma tietoliikennerunkoverkko, omat puheratkaisut, omat järjestelmäasiantuntijat ja konsultit sekä oma asiakaspalvelu. Näiden avulla palvelukokonaisuus kyetään tuottamaan saumattomasti. Jokaista osa-aluetta kehitetään systemaattisen asiakaspalautteen avulla, uusimpia teknologian suomia mahdollisuuksia hyödyntäen Academica-konsernissa työskentelee noin 60 IT-ammattilaista. Academicalla on yli 3000 yritysasiakasta, joista useiden kanssa on yhteistyö jatkunut vuosikausia. Yrityksen omistavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat, suomalaiset yksityissijoittajat ja yrityksen omat työntekijät.

www.academica.fi

Chilit on ICT-alan pippurinen haastaja, joka tuottaa asiakkailleen lisää tehokkuutta, lisää turvallisuutta ja lisää helppoutta omaan liiketoimintaan. Ketteränä uutena toimijana kyseenalaistamme perinteiset tavat toimia ja tuomme uusia ajatuksia ja uusia malleja hyödyntää teknologiaa. Kasvavan yrityksen liikevaihto oli vuonna 2011 12,4 M€ ja toimimme 40 työntekijä voimin Espoossa ja Turussa.

www.chilit.fi

Cybercom on konsultointiyritys, joka tuottaa korkealaatuisia ohjelmistonkehityspalveluja alansa johtaville yrityksille. Toimimme asiakkaidemme tuotekehityskumppanina media-, finanssi-, tietoturva-, energia-, teollisuus- ja tietoliikennealoilla sekä julkisella sektorilla. Olemme osa kansainvälistä Cybercom-konsernia, jolla on noin 1400 työntekijää kahdeksassa maassa. Vuodesta 1999 yhtiö on noteerattu OMX Nordic Exchange -pörssissä. Suomen Cybercomissa työskentelee noin 300 henkilöä Tampereella, Helsingissä ja Turussa.

www.cybercom.fi

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Yli 170 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 41 miljardia euroa 31.3.2012 päättyneellä tilikaudella. Fujitsu Finland Oy on johtava tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, jossa työskentelee noin 2 900 ihmistä. Tavoitteenamme on helpottaa yritysten ja yhteisöjen toimintaa edistyksellisten ict-toimintamallien ja teknologioiden avulla. Huolehdimme asiakkaidemme tieto- ja viestintätekniikasta sekä sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä. Pelkästään sovellusliiketoiminta työllistää Suomessa yli 1 000 asiantuntijaa. Teknologiatuotteiden valikoima kattaa tietokoneiden koko kirjon kannettavista päätelaitteista konesaliratkaisuihin. Fujitsu on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Fujitsu Finland Oy:llä on Suomessa kaksi tytäryhtiötä, Nice-business Solutions Finland Oy ja Isoworks Oy. Katso asiakaslehtemme: www.net-lehti.com

www.fujitsu.com/fi

Rongo on suomalainen informaation hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita hallitsemaan, jalostamaan ja hyödyntämään informaatiota omassa toiminnassaan. Palvelumme kattavat muun muassa tietovarastoinnin, mastertietojen ja liiketoimintatietojen hallinnan, suorituskyvyn johtamisen ja ennakoivan analytiikan. Haluamme ylläpitää ensiluokkaista ymmärrystä sekä osaamista valituista toimialueista ja olla niillä parhaita.

www.rongo.fi

Tieturi on vuonna 1983 perustettu ICT-alan johtava valmennus-, koulutus- ja konsultointipalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme johtamiseen, ohjelmistokehitykseen, infrastruktuuriin ja tiedonhallintaan sekä toimistotyöskentelyyn liittyviä palveluita. Olemme vaikutusvalmentaja. Vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Niin hyvää ei ole, ettemme valmentaisi siitä aina parempaa. Palveluksessamme työskentelee yli 100 asiantuntijaa Helsingissä ja Tampereella sekä Ruotsin Informator AB-tytäryhtiössä Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

Tieturi – valmentaa paremmaksi!

www.tieturi.fi

Trusteq on suomalainen tietoturvaan erikoistunut konsulttiyritys. Trusteq auttaa asiakkaitaan riskien ja yritysmaineen hallinnassa käyttäjätietoturvan ja pääsynhallinnan palvelujen avulla. Trusteq tarjoaa asiakkailleen myös IT-infrahankkeiden projektijohdon palveluja.

Koska nykyään lähes kaikkien yritysten liiketoimintaan liittyvät tietojärjestelmät ovat tietoverkoissa, Trusteqilla on avainrooli asiakkaidensa liiketoiminnan jatkuvuuden, häiriöttömyyden ja säädöstenmukaisuuden varmistajana.

Trusteq tarjoaa asiakkailleen konsultointia, projektitoteutuksia, valmisohjelmistoja, koulutusta ja teknisiä tukipalveluja. Trusteqin avulla organisaatiot voivat järjestää henkilöstönsä, kumppaneidensa ja muiden tärkeiden sidosryhmiensä pääsyn tietojärjestelmiin helposti, hallitusti ja turvallisesti.

www.trusteq.com

Vintor Oy on viestintä-, verkottumis- ja tietojärjestelmäpalveluja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2007. Vintorissa työskentelee työhönsä ammattitaidolla ja intohimolla suhtautuva tiimi, joka ajattelee aina asiakkaan parasta.

www.vintor.fi

Zylinc Ltd. develops innovative and platform independent business solutions for improved customer service and increased employee productivity, integrating existing communications platforms including telephony, calendar, e-mail, call routing and switching. Zylinc’s portfolio of software products comprises ZyCall Switch, an advanced attendant console solution, ZyCall Contact Center enabling high-quality customer service, and an array of desktop, phone, and mobile applications, helping employees to share enterprise resources and provide efficient customer service. Zylinc has delivered around 100,000 business solution licenses in the Nordic area and 1.5 million calendar integration licenses in Europe. Zylinc is IBM Advanced Business Partner, Cisco certified CTDP partner, and Microsoft ISV partner.

www.zylinc.com

Laitevalmistajat

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus-toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani.

www.acer-group.com

Dell tarjoaa teknologiaratkaisuja, jotka auttavat kaiken kokoisia organisaatioita kasvamaan ja menestymään.

www.dell.fi

HP luo teknologiaa, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia ihmisille, yrityksille, julkishallinnolle ja yhteiskunnalle. Maailman suurimpana teknologiayrityksenä HP tarjoaa kokonaisuuden, joka kattaa tulostuksen, henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn, ohjelmistot, palvelut ja it-infrastruktuurin asiakkaidensa palvelemiseksi.

Lisätietoja HP:sta (NYSE: HPQ) osoitteeessa www.hp.com.

Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, jonka tuotteista on tullut olennainen osa ihmisten elämää ympäri maailmaa. Joka päivä yli 1,3 miljardia ihmistä käyttää Nokian laitteita tallentaakseen ja jakaakseen kokemuksia, hakeakseen tietoa, löytääkseen määränpäähänsä tai yksinkertaisesti puhuakseen toisilleen. Nokian edistyksellinen teknologia ja muotoilu ovat tehneet sen brändistä yhden maailman tunnetuimmista.

Lisätietoja on saatavilla osoitteesta www.nokia.com/about-nokia.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, ITlaitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

www.samsung.com


Business Summit 2012 -tapahtuman Twitter-hashtag on #BusinessSummit