Microsoft Oy:n kotisivu | Sivukartta | Microsoft maailmalla
Etusivu Partners in learning Tuotteet ja ratkaisut Tapahtumat Yhteystiedot
-

Rakennetaan yhdessä tulevaisuuden osaamista

-

-
 

”Mielestämme oppilaiden pitää saada maailman parhaat välineet hankkiakseen maailman parhaan osaamisen. Teknologian innovatiivinen käyttö koulutyössä antaa valmiuksia toimia nyky-yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työmaailmassa. Microsoft tukee koulukulttuurin muutosta oppilaitosten rinnalla tarjoamalla kattavat ratkaisut niin oppilaat, opettajat kuin vanhemmatkin huomioiden.”
Petri Elsilä, yksikön päällikkö, opetustoimi, Microsoft Oy

Microsoft on yksi suurimmista oppilaitosten teknologiapalveluiden tuottajista Suomessa. Ratkaisumme tukevat oppijan 2000-luvun taitojen sekä henkilökohtaisen oppimispolun rakentamista.

Naantalissa huomattiin teknologian laadun merkitys

Naantalin kaupunki käyttää opetuksessaan uusinta teknologiaa, joka parantaa opetuksen laatua ja tehostaa tietohallinnon toimintaa. Lisäksi uudet oppimisratkaisut ja järjestelmät tuovat kaupungille merkittäviä säästöjä. Naantalin kouluissa on otettu käyttöön Microsoft-teknologiaan pohjautuva oppimisalusta ja -portaali Microsoft Learning Gateway. Kaupungin tavoitteena on, että järjestelmää käyttävät jatkossa yhteydenpitoon niin opettajat, oppilaat, hallinto kuin vanhemmatkin. Opettajien työtä helpottavat verkottumismahdollisuus sekä tiedon löytyminen helposti yhdestä paikasta. Oppilaille ratkaisu tuo mahdollisuuden pitkälle vietyyn personoituun oppimiseen.

Menestystarinoita koulumaailmasta:

-
-