Lataa testiversiot ja voit voittaa uuden Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen

Cloud OS rakentuu Windows Serverin, SQL Serverin ja System Centerin teknologialle. Se on tiekartta tarjotessamme ratkaisuja, jotka kattavat oman konesalin sekä pilvipalvelut. Pääset kehittämään oman ympäristön automaatio, itsepalvelu ja hallintaratkaisuja. Parhaiten todennat sen itse – tartu toimeen ja aloita oma testauksesi tänään.

Lataa Windows Server 2012 tai System Center 2012 tai avaa Azure testitili.

Lataa jokin edellä olevista kokeiluversioista tai tutustu muutoin näihin tuotteisiin. Lähetä yhteystietosi lomakkeen kautta. Arvomme 10 kpl suomalaisia Polar Loop aktiivisuusrannekkeita 30.5. mennessä vastanneiden kesken. Tuotteen arvo 90 €.

 

Haluatko tyytyväisempiä etäpalveluiden käyttäjiä?

Janne Pohjala Janne Pohjala, Enterprise Client Management MVP

Jannen mielestä hyvien asioiden ei tarvitse olla vaikeita.
Tässä esimerkkejä.

Tarjoa heille RDS –etätyöpöydät, joita he voivat mukauttaa ja käyttää kuin paikallisia työpöytiä, videot toistuvat ja graafisesti vaativat ohjelmat toimivat (User Profile Disk, RemoteFX ja Session Based VDI). Haluatko tarjota etäsovelluksia käyttäjille hyödyntäen näitä samoja etuja? Voit tarjota etäohjelmat entiseen tapaan selaimen kautta tai kiinnittää ne käyttäjän koneen aloitusvalikkoon, josta ne ovat vieläkin helpommin käynnistettävissä.

Ei enää surureunoja ikkunoissa, vaan sama käyttökokemus kuin paikallisella sovelluksella. Voit hallita etäsovelluksia keskitetysti. Kun muutat sovelluksia palvelimella ne päivittyvät työasemiin automaattisesti. Etäistuntojen käyttäjille voit tarjota tukea Session Shadowing –toiminnon avulla. Jos käyttäjien tiedostot täyttävät levytilasi, käytä deduplikointia. Voit tarjota etätyöpöytiä ja –sovelluksia myös RT, iOS tai Android –laitteille.

Hyvien asioiden ei tarvitse olla vaikeita.

  • Koe itse suorituskyky ja helppous, aloita lataamalla Windows Server 2012 R2 kokeiluversio tästä.
  • Opit nopeasti hyödyntämään uusia ominaisuuksia tekemällä RDS Virtuaalilabran tästä.
  • Opi lisää mitä muuta uutta 2012 R2 tarjoaa RDS ja VDI aihepiiristä tästä.

Miksi päivitin 2008 Hyper-V palvelimeni?

Saadakseni enemmän hyötyä olemassa olevista palvelimistani. Edistyneemmän dynaamisen muistin avulla voin lisätä virtuaalikoneiden määrää palvelimissa. Voin säätää paljonko levyä ja verkkoa kukin virtuaalikone saa käyttää. Voin siirtää virtuaalikoneita palvelimelta toiselle aiempaa nopeammin. Replikoida niitä jopa viiden sekunnin välein kolmeen eri paikkaan. Varmistaa virtuaalikoneet ja palvelimet helpoimmin, inkrementaalisesti ja myös pilveen, jossa tiedot ovat tallessa fyysisesti toisessa paikassa. Verkon virtualisointi tekee verkon hoitamisen aiempaa helpommaksi ja säästää aikaani.

Virtuaalilevyjen ja -koneiden kokorajoitukset ovat käytännössä poistuneet ja voin myös salata luottamuksellista tietoa sisältävät virtuaalikoneet. Laajempi tuki Linuxille tarjolla. Klusteri osaa nyt päivittää itsensä automaattisesti ilman käyttökatkoa. Enää 6.3% suorituskykyero suoraan rautaan nähden, saan lisää tehoa palvelimistani. Lisää kapasiteettia, suorituskykyä, resurssit tehokkaammassa käytössä, kattavat vikasietoisuusratkaisut ja automaatio, joka tekee työstäni helpompaa.

Tutustu mitä Windows Server 2012 R2 voi tarjota sinulle.

  • Aloita lataamalla Windows Server 2012 R2 kokeiluversio tästä.
  • Opit nopeasti hyödyntämään uusia ominaisuuksia tekemällä Hyper-V 2012 R2 Virtuaalilabran tästä.
  • Opi lisää mitä muuta uutta 2012 R2 tarjoaa virtualisointiin täältä.

Ilmoittaudu

Lähetä yhteystietosi lomakkeen kautta.
Arvomme 10 kpl suomalaisia Polar Loop aktiivisuusrannekkeita 30.5. mennessä vastanneiden kesken. Tuotteen arvo 90 €.
Tutustu tuotteeseen »

Ole hyvä ja täytä kaikki kentät

Etunimi: *

Sukunimi: *

Sähköpostiosoite: *

Lähiosoite: *

Postinumero: *

Postitoimipaikka: *

Yritys:

Titteli:

* Pakollinen kenttä

Lomakkeen lähettämisen yhteydessä luovutat antamasi tiedot rekisterinpitäjä Microsoft Oy:n käyttöön. Microsoft Oy käyttää annettuja tietoja vain tähän aiheeseen liittyen ja yhteydenpitoon. Lisätietoja tietojen käsittelystä saat tarvittaessa Microsoft Oy:stä puh. 09-8171 0400. Sivustoa ylläpitää Microsoftin toimeksiannosta Web Fellows Oy.

Ilmoittaudu

Kiitos ilmoittautumisestasi!