Ota Office 365 kaikkialle mukaan

Ota Office 365
kaikkialle mukaan

Office 365 on tehokas ja joustava ja hoitaa tehtävät mistä tahansa

Office 365 Home

Office perhekäyttöön


Lisätietoja
vertical bar

Office 365 Personal

Office sinulle


Lisätietoja

Ilmaise ideasi.

Esitä ideasi tyylikkäästi käyttämällä laajaa joukkoa ammattilaistasoisia malleja. Voit myös tallentaa, muokata ja jakaa verkossa.

Käännä kaikki huomio puoleesi.

Luo ja jaa monipuolisia, ammattilaistason esityksiä ja tee yhteistyötä muiden kanssa reaaliajassa sijainnistasi riippumatta.

Laita tilastot loistamaan.

Analysoi, järjestele ja hallitse tietojasi sekä luetteloitasi. Löydä tietosi kertomat tarinat graafisesti ja korosta sekä jaa ne, jotta teet parhaan vaikutuksen.

Pidä postilaatikkosi hallinnassa.

Hallitse kaikkia sähköpostiviestejäsi, tehtäviäsi ja yhteystietojasi sekä kalenteriasi yhdessä tutussa paikassa, joka on yhteensopivin Mac- ja PC-tietokoneiden välillä.

Office for Macin suosion syyt

Office for Mac 2011 on ammattimainen, yhteensopiva ja tuttu. Sen kanssa voit työskennellä käytännössä katsoen kenen kanssa tahansa missä tahansa.

Office 2011:n uudet ominaisuudet

Office for Mac 2011 auttaa sinua työskentelemään mistä tahansa, tekemään yhteistyötä reaaliajassa ja käyttämään ammattimaisia suunnittelutyökaluja.

Sinulle parhaiten sopiva versio

Office for Mac 2011 on Office for Windowsin kanssa parhaiten yhteensopiva Mac-ohjelmisto. Löydä sinulle parhaiten sopiva versio.