Communicator for Mac

Nauti monipuolisesta tavoitettavuudesta, joka pysyy automaattisesti ajan tasalla

Communicator for Mac sisältyy kaikkiin Office for Mac Standard 2011 -versioihin, jotka yrityksesi on hankkinut Microsoftin volyymikäyttöoikeusohjelman kautta.

Mikä on Communicator for Mac?

Microsoft Office Communications Server 2007 R2:n kanssa yhteensopiva Microsoft Communicator for Mac 2011 mahdollistaa eri paikoissa olevien ihmisten välisen reaaliaikaisen yhteistyön. Ihmiset voivat tehdä yhteistyötä reaaliajassa hyödyntämällä useita viestintätapoja, joihin kuuluvat muun muassa pikaviestit (IM), tavoitettavuus, videoneuvottelut ja audio/video (A/V) -neuvottelut. Käyttäjä voi lisätä Communicator-tilinsä yhteystietoluetteloon samassa yrityksessä työskenteleviä työtovereita ja luvan saatuaan myös ulkopuolisten verkkojen käyttäjiä.

Pikaviestikeskustelut eivät rajoitu muiden Communicator for Mac -käyttäjien kanssa käytäviin keskusteluihin. Microsoft Office Communications Server 2007 R2:n avulla Communicator for Mac -käyttäjät voivat käydä pikaviestikeskusteluita Office Communicator for Windowsia ja julkisia pikaviestiyhteyksiä (PIC), kuten AOL Instant Messengeriä (AIM), Yahoo! Messengeriä ja Windows Live Messengeriä, käyttävien yhteyshenkilöiden kanssa.

Mitä Communicator for Mac tarjoaa käyttäjille?

Monipuolinen tavoitettavuus

Vilkaisemalla yhteyshenkilön nimeä ja siihen liittyvää tavoitettavuuskuvaketta näet heti, onko henkilö tavoitettavissa, kokouksessa tai poissa, ja voit määrittää parhaan tavan viestiä heidän kanssaan.

Tavoitettavuus näyttää käyttäjän tilan, jonka käyttäjä voi määrittää itse tai joka voi perustua automaattisesti esimerkiksi kalenteriin tai kirjautumistilaan. Muun muassa julkisten puhelinnumeroiden ansiosta käyttäjät voivat saada entistä enemmän tietoja ja nauttia yksinkertaistetusta yhteystietokorttielämyksestä.

Tavoitettavuus muissa Office for Mac 2011 -sovelluksissa.

Communicator on integroitu Office for Mac 2011:een, joten käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä yhteyshenkilöiden kanssa aloittamalla keskustelun Officeen kuuluvasta Word-, PowerPoint- tai Outlook-sovelluksesta. Yhteystietokortti näyttää yhteyshenkilön yksityiskohtaisen tavoitettavuustilan ja esittää käyttäjille useita viestintävaihtoehtoja, kuten mahdollisuuden pikaviestin, sähköpostiviestin tai kokouspyynnön lähettämiseen tai ääni- tai videopuhelun aloittamiseen.

Kalenteripohjainen tavoitettavuus

Communicator sisältää uusia tavoitettavuustiloja, jotka antavat entistä paremman kuvan siitä, voiko kyseisten käyttäjien kanssa sillä hetkellä keskustella. Communicator määrittää käyttäjän tilan automaattisesti hänen Exchange-kalenterinsa perusteella. Jos käyttäjä on esimerkiksi kokouksessa, hänen tilakseen vaihdetaan automaattisesti Varattu (kokouksessa).

Työpöydän jakaminen

Sisäänrakennetun työpöydän jakamistoiminnon ansiosta käyttäjät voivat tarkastella muiden työpöytiä tai jakaa oman työpöytänsä esittelyn suorittamista tai asiakirjan yhteismuokkausta varten. Työpöydän jakaminen parantaa yhteistyötä, sillä etätyötoverit voivat työstää asiakirjoja, esityksiä ja laskentataulukoita aivan kuin he istuisivat käyttäjien vieressä. Luo pikaviesti-istunto, jota voi muuttaa lisäämällä siihen ääntä ja videoita sekä jakamalla työpöydän. Tällä voit parantaa yhteistyöistunnon välittömyyttä ja monipuolisuutta.

Ääni- ja videopuhelut

Käyttäjät voivat soittaa tietokoneiden välisiä ääni- ja videopuheluita. He voivat myös käydä neuvottelupuheluita pyytämällä useita yhteyshenkilöitä osallistumaan keskusteluun. Communicatorin ääni- ja videopuhelutoimintojen ansiosta käyttäjät voivat nähdä ja kuulla yhteyshenkilönsä. Tämä luo lähes henkilökohtaisen tapaamisen veroisen elämyksen.

Käytä tietokonetta puhelimena.

Communicatorin avulla käyttäjät voivat soittaa puheluita valintanäppäimistöltä myös ulkoisiin numeroihin.

Osallistu virtuaalisiin kokouksiin

Communicatorilla käyttäjät voivat pitää ajoitetun virtuaalisen kokouksen käytävän tai maailman toisella puolella olevien työtovereiden ja asiakkaiden kanssa napsauttamalla Outlookin kokouskutsussa olevaa kokouslinkkiä. He voivat liittyä ja osallistua kokouksiin suoraan ja olla mukana seuraamalla kokoukseen liittyviä jaettuja dioja ja kuuntelemalla selostusta.

Palvelimen tuki

Communicator for Mac 2011 on yhteensopiva Office Communications Server 2007 R2:n ja Lync Server 2010:n kanssa.

Communicator for Mac 2011 on täysin yhteensopiva Office Communications Server 2007 R2:n kanssa. Office for Mac -käyttäjät voivat kirjautua sisään ja viestiä Lync Server 2010 -käyttäjien kanssa, mutta joidenkin toimintojen käytettävyyttä on rajoitettu.

Tällä hetkellä Communicator for Mac 2011 ei ole yhteensopiva Office Communications Onlinen tai Lync Onlinen kanssa, mutta tuoteryhmä on kehittämässä myöhemmin julkaistavaa päivitystä, joka mahdollistaa Communicator for Macin käytön Lync Onlinen kanssa.

Millainen Communicator for Mac 2011 on verrattuna muihin ratkaisuihin?

Hyödyllisiä asiakirjoja

Communicator for Macin käyttöönotto-opas | .pdf