Hallitse, analysoi, järjestä.

Excel 2011:n uudet ominaisuudet

Excel for Mac 2011 auttaa sinua analysoimaan, järjestämään ja hallitsemaan kaikkia tietojasi ja luetteloitasi, minkä jälkeen ne voidaan tallentaa, muokata ja jakaa verkossa.

Ehdollinen muotoilu

Esitä tietosi visuaalisessa muodossa.

Luo monipuolisia, visuaalisesti upeita laskentataulukoita ja taulukoita, jotka sisältävät symboleita, tietopalkkeja ja väriasteikkoja. Käytä tehosteita, kuten reunuksia, tasaisia värejä ja negatiivisia arvoja sekä valmiiksi pakattuja muotoilu- ja suodatusvaihtoehtoja, joita ovat esimerkiksi Top 10, Viimeiset 10 % ja "Teksti, joka sisältää".

Aloita käyttö Excel for Mac 2011

  • Oppiminen
  • Vuorovaikutteiset oppaat
  • Excel 2011:n perusteet

Sparklinet

Näe trendit tiedoissasi – ja kokonaisuus.

Sparklinet ovat pikkukuvan kokoisia kaavioita, joiden avulla käyttäjät voivat tarkastella suuria tietomääriä yhdellä vilkaisulla. Tämän ansiosta aikasarjoissa on helppo havaita trendejä tai käyttää trendiviivoja. Tiedot voidaan esittää pylväinä, viivoina tai sarakkeina. Sparklinet perustuvat OfficeArt-moduuliin, joten ne hahmonnetaan erittäin laadukkaina ja tarkkoina. Ne voidaan myös määrittää käyttämään tiettyjä värisarjoja teemojen avulla.

Taulukot

Hallitse tietojasi.

Järjestä, suodata ja muotoile toisiinsa liittyviä tietoja Excel-taulukoiden avulla. Tee toisiinsa liittyvien tietojen ryhmän hallinnasta ja analysoimisesta entistä helpompaa. Voit muuttaa solualueen helposti tarkasteltavaksi ja käsiteltäväksi Excel-taulukoksi. Voit jopa lisätä yhteen laskentataulukkoon useamman kuin yhden taulukon.

Pivot-taulukot

Tee tiedoistasi yhteenvetoja.

Automaattisten pivot-taulukoiden ansiosta voit käyttää entistä vähemmän aikaa tietojen seulomiseen ja enemmän aikaa niiden analysoimiseen. Suosittu pivot-taulukko-ominaisuus tiivistää suuria tietojoukkoja selkeiksi yhteenvedoiksi ja näyttää tietojen muuttujien suhteet helposti. Excel 2011:ssä pivot-taulukot ovat entistä paremmin yhteensopivia Windows Excelin kanssa, ja ne on suunniteltu uudelleen entistä helpommiksi käyttää.

Visual Basic

Ohjelmoi helposti eri ympäristöjä varten.

PC- ja Mac-tietokoneita sisältävissä yrityksissä Visual Basic -ominaisuus toimii helposti kaikissa ympäristöissä. Visual Basic tarjoaa uusia ominaisuuksia, kuten IntelliSensen ja katseluikkunat sekä Visual Basic -virheenkorjaustyökalurivin ja uudet virheenkorjaustyökalut.

Excel Online

Käytä tiedostojasi missä tahansa.

Julkaise, käytä, muokkaa ja jaa tiedostojasi käytännössä katsoen mistä tahansa. Excel Online yhdistää Officen yleisesti käytetyt toiminnot ja reaaliaikaisen yhteismuokkauksen käyttömahdollisuuden, jotta voit tehdä ystävien ja perheenjäsenten kanssa ilmaiseksi yhteistyötä jaettujen laskentataulukoiden parissa.